Sfeervolle sanitair signing

Sfeervolle sanitair signing

Het Sanitair van PWN - Bezoekerscentrum De Hoep tot in de puntjes gesigned met sfeervolle prints
Interieur Signing

Bij Bezoekerscentrum De Hoep kom je alles te weten over het zuiveren van water en de Noord-Hollandse duinen. Het imposante pand zit vol met architectonische hoogstandjes en ademt de Hollandse trots op onze waterzuivering systemen. Zo ook de nieuwe toiletten, welke compleet zijn voorzien van plafond-  & wanddecoratie in stijl. Sanitair signing op zijn best!

Verlichte doosletters

Doosletters. Ze staan bekend als verlichte logo's op gevels. Doosletters hebben een hoge attentiewaarde. Minder bekend, maar vooral niet minder mooi, is wanneer je deze letters inzet als bewegwijzering in je interieur! De entree van de toiletten is aangeduid met stijlvolle doosletters.

Wanddecoratie voor extra hygiëne

Een kleine ruimte wordt getransformeerd tot eyecatcher wanneer je deze in zijn geheel voorziet van een toffe print. Een bekende truc die wij ook vaak toepassen in liften. Van entree tot toiletruimte zijn de muren en plafonds in het PWN thema beplakt. Mooi voor het oog, maar ook voor de hygiëne. De printfolie met extra beschermlaminaat is in tegenstelling tot stucwerk en hout perfect af te nemen.

Wandprints, branding en signing voor jouw bedrijfsinterieur?

Jouw huisstijl is doorgevoerd op allerlei communicatiemiddelen. Je logo staat op je pand, op het briefpapier, de website heeft de kleuren die passen bij het logo en de bedrijfsauto’s zijn bestickerd. Maar is het ook al doorgevoerd in het interieur van de zaak? Het maakt de beleving van jouw bedrijf of winkel compleet.

Maar het interieur doet ook veel voor de mensen die er werken. Hoe is de akoestiek? Is de werkruimte inspirerend? Geeft het energie? We hebben inmiddels de nodige ervaring en weten wat er allemaal kan, en wat er allemaal werkt. We lopen graag een rondje met je door het pand om je een (vrijblijvend) advies te geven over de mogelijkheden.

Direct contact met onze adviseurs

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: