Rebranding wagenpark ESNW

Rebranding wagenpark ESNW

Reclasign is trotse beheerder van de ESNW fleet geworden en verzorgde de rebranding van het volledige wagenpark. Alle voertuigen zijn gewrapped in full colours met de nieuwe huisstijl.
Voertuigreclame

Reclasign is trotse beheerder van de ESNW fleet geworden en verzorgde de rebranding van het volledige wagenpark. Alle voertuigen zijn gewrapped in full colours met de nieuwe huisstijl. Een kleurrijk geheel en met z'n allen op een rij een prachtig beeld om te zien. Deze wagenpark bestickering in alle kleuren van de regenboog valt op vanaf ver!

Met ruim 70 bestickerde auto's op de teller doet de kracht van herhaling zijn werk. En dat alles - ongeacht grootte of merk auto- als één kloppend geheel. Van Renault Kangoo tot Trafic.

Fleetmarking: het hele wagenpark dezelfde uitstraling!

Stel, je hebt een volledig wagenpark in beheer met diverse merken en modellen, auto’s en bestelbussen en vrachtwagens. Allemaal net even anders. Maar je wilt toch dat ze er hetzelfde uitzien. Of dat kan? Zeker weten. Fleetmarking noemen we dat. Eén herkenbaar ontwerp wordt toegepast op meerdere voertuigen. Belangrijk is dat het ontwerp per voertuig wordt aangepast op de grootte en vormen van het voertuig. Zo blijven teksten en huisstijl vormen als logo's en afbeeldingen in de juiste verhouding.

En daarvoor moet je bij een specialist zijn. Reclasign dus.

Van één voertuig tot een compleet wagenpark: bij Reclasign is iedere opdracht maatwerk. We starten met een opname en bespreken jouw wensen en adviseren we jou over de mogelijkheden. Vervolgens vertalen wij deze wensen naar een visueel plaatje door onze grafisch vormgevers, wordt de bestickering bij ons geproduceerd en door onze plakkers gemonteerd. Plakken kunnen wij bij jou op locatie, maar ook in onze hal waar wij een geheel wagenpark kwijt kunnen. Beschik je al over een ontwerp van jouw rijdende reclamezuil? Ook geen probleem! Dan brengen we hem met liefde voor je tot leven.

Waar wacht je nog op? Daag ons maar uit!

In samenwerking met:

ESNW

"Voor ESNW is Reclasign een fijne en betrouwbare zakenpartner."

Voertuigreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: