Perfecte akoestiek bij PWN De Hoep

Perfecte akoestiek bij PWN De Hoep

Akoestische fotopanelen zorgen voor geluidsabsorptie én sfeerbeleveving bij Bezoekerscentrum De Hoep
Interieur Signing

Akoestiek -  de weerkaatsing van geluiden binnen een ruimte - doet veel met de mensen die er werken. Wanneer ergens veel geluid wordt gemaakt en dit geluid weerkaatst spreken we van een slechte akoestiek. En dat betekent niets meer dan een ruimte met veel galm en echo. De effecten? Minder concentratie, meer prikkels en meer vermoeidheid. Aanpakken dus! Akoestiek verbeterende producten adsorberen geluid en zorgen voor een fijne werkomgeving.

En dat laatste was de wens vanuit Rosalie van der Eng en team PWN voor Bezoekerscentrum De Hoep. De grote vergaderruimte met veel glas was te gehorig vol galmende klanken. "Een onaangename atmosfeer, vooral tijdens vergaderingen met grote groepen mensen. Daar zochten we een oplossing voor. Bovendien zochten we naar sfeerbeleving om zowel voor interne als externe gasten te verduidelijken waar PWN in zijn hoofddoel voor staat."

Geluidsabsorptie meets sfeerbeleving

Challange accepted, we verzonnen een oplossing. Ruim acht meter aan grootformaat beelden bedekt de glazen wand.  Deze beelden geprint op doek adsorberen geluid doordat deze is gespannen in een frame gevuld met akoestisch vilt. Een eenvoudige oplossing met flinke impact. En dat keer twee. Aan de andere zijde van het glas, midden in het bezoekerscentrum is hetzelfde frame geplaatst met een haarscherpe foto van de Noord-Hollandse duinen.  "Het is effect is duidelijk te merken. Het galmt minder en de vergadergasten kunnen elkaar beter verstaan. De beelden zijn sprekend en mooi opgemaakt door Reclasign."

Bezoekerscentrum De Hoep

Bij Bezoekerscentrum De Hoep kom je alles te weten over het zuiveren van water en de Noord-Hollandse duinen. Het imposante pand zit vol met architectonische hoogstandjes en ademt de Hollandse trots op onze waterzuivering systemen. Zo ook de nieuwe toiletten, welke compleet zijn voorzien van plafond-  & wanddecoratie in stijl. Sanitair signing op zijn best! Het gehele signing project voert Reclasign in opdracht van BBA Bouwkundige Begeleidings Adviesgroep. BBA is nauw betrokken in het vernieuwen van het bezoekerscentrum.

"PWN staat voor het leveren van drinkwater aan particulieren, bedrijven en instellingen in Noord-Holland en is verantwoordelijk voor het duinbeheer tussen Zandvoort en Bergen. Ook zorgt PWN voor de zuivering van oppervlaktewater tot drinkwater (onder andere in het duingebied)."

Meer over Sanitair Signing @ De Hoep

(akoestische) Wandprints en signing voor jouw bedrijfsinterieur?

Jouw huisstijl is doorgevoerd op allerlei communicatiemiddelen. Je logo staat op je pand, op het briefpapier, de website heeft de kleuren die passen bij het logo en de bedrijfsauto’s zijn bestickerd. Maar is het ook al doorgevoerd in het interieur van je pand? Het maakt de beleving van jouw bedrijf of winkel compleet.

Maar het interieur doet ook veel voor de mensen die er werken. Hoe is de akoestiek? Is de werkruimte inspirerend? Geeft het energie? We hebben inmiddels de nodige ervaring en weten wat er allemaal kan en wat werkt. We lopen graag een rondje met je door het pand om je een (vrijblijvend) advies te geven over de mogelijkheden!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: