Outdoor Signing Brantjes Makelaars en De Roos van Renswouw

Outdoor Signing Brantjes Makelaars en De Roos van Renswouw

Voor Brantjes Makelaars en De Roos van Renswouw verzorgde wij deze superstrakke gevelsigning met doorgestoken verlichte letters.
Buitenreclame

Een onvergetelijke eerste indruk? Die maak je met de uitstraling van je pand. Voor Brantjes Makelaars en De Roos van Renswouw verzorgde wij  deze superstrakke gevelsigning. De gehele gevel heeft een flinke sfeerbeleving boost gekregen door huisstijlkleuren in combinatie met strak verlichte letters.

Ontwerp door Piet Langenberg - PL Design

Techische Specs

Het ontwerp van PL Design komt tot leven bij ons projectbureau. Daar maken wij de vertaalslag van een naar de juiste toepassing en materialen. Achterliggende gevelbeplating gemaakt van aluminium gezette kappen zorgen voor een strakke basis. De kappen zijn aan de voorzijde beplakt met fullcolour geprint vinyl in kleurverloop. Zo komen de huisstijlen van de twee bedrijven letterlijk samen. De kappen zijn vakkundig gemonteerd en inwendig voorzien van 5000K LED verlichting. Via licht doorlatende acrylaat letters op uitgespaarde delen komt de verlichting naar buiten. Deze lichtreclame techniek wordt ook wel doorgestoken letters genoemd. Doorgestoken teksten zijn strak en minimalistisch.

Details

Om de afwerking helemaal compleet te maken is de beplating rondom het pand ook toegepast op de pilaren. De ultra fijne delen van het logo van De Roos van Renswouw waren te klein om uit te frezen en zijn als strakke snijtekst toegevoegd op de gevel.

Maatwerk gevelsigning

Brantjes Makelaars en De Roos van Renswouw hebben nu een gevel die niet alleen opvalt, maar ook een verhaal vertelt. Het is een gastvrij welkom, een belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid! Onze Reclasigners maken zetten zich in om frisse, opvallende en moderne oplossingen te verzinnen die jou helpen om je te onderscheiden. Wil jij ook jouw bedrijf laten stralen met opvallende lichtreclame? Neem contact met ons op, we verrassen je graag!

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: