cover-up lichtreclame @ Castor college

cover-up lichtreclame @ Castor college

Voor Castor college verzonnen wij een slimme cover-up van een gevelkunstwerk met als nieuwe bestemming voor lichtreclame!
Buitenreclame

Stel. Je wilt groots opvallen en je nieuwe huisstijl uitdragen. Overdag én in het donker, dus met lichtreclame. En eigenlijk op een prominente, specifieke plek op je gevel. Waar een kunstwerk van ruim 6 meter breed zit die in tact moet blijven. Dat is de uitdaging die Castor college neerlegde bij onze signmakers. Challenge accepted!

Cover-up lichtreclame cassette met doosletters

We verzonnen een plan, maakten de technische tekening in Autocad, gevolgd door het definitieve ontwerp. Een aluminium frame geplaatst over het kunstwerk, wordt voorzien van full colour beplating. En vervolgens worden hierop doosletters bevestigd, met randen in verschillende kleuren gespoten.

En zo gezegd, zo gedaan. Met een kraan, hoogwerker en onze ervaren technisch monteurs was de klus binnen een dag geklaard. De bijna 7 meter brede gevelreclame valt op en straalt je van veraf tegemoet. De Castor pay-off "We zien je!" werkt ook andersom, nu zij optimaal zichtbaar zijn!

SVOK & Reclasign als signpartner voor signing 4 scholen

Iedere Kennemer College school (onderdeel van SVOK) is uniek en verdient een eigen naam en identiteit. In samenwerking met OWN ontwikkelden de scholen vier unieke namen en huisstijlen. Daarna schoven onze signmakers aan tafel om deze tot leven te brengen in- op- en rondom de scholen. Work in progress volop in ontwikkeling. Houd onze website en socials in de gaten voor meer updates!

Onze passie? Het creëren van reclame en signing met WAUW-factor.

Op zoek naar maatwerk reclame & signing voor jouw bedrijf? Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het. We hebben alles in huis om elke opdracht uit te kunnen voeren. Onze werkvoorbereiders, vormgevers, montage- en productieafdelingen vormen een ijzersterk team.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Heb je een idee, maar lijkt dit onmogelijk? Neem juist dan contact op. We kijken er naar uit!

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: