Nieuw Pand, nieuwe buitenreclame!

Nieuw Pand, nieuwe buitenreclame!

De verhuizing van Breedweer zal niemand ontgaan: het pand is voorzien van verse gevel- en terrein signing!‍
Buitenreclame

Breedweer verkoopt impact. De facilitaire partner biedt opdrachtgevers de kans om een sociale bijdrage te leveren met inkoop van schoonmaakdienstverlening. En dat met succes. De impactmakers groeiden uit hun jasje in Uitgeest en betrokken op 1 maart een nieuw pand in Heerhugowaard. En toen was het aan ons om het visitekaartje op én rondom het pand compleet maken. Breedweer is zichtbaar en klaar voor de toekomst!

Lichtreclame

Om dag én nacht te stralen is gekozen voor gevelsigning op twee prominente plekken vanaf de aanrijroutes. Strakke direct verlichte doosletters plus het beeldmerk vallen op, net als alle vormen van lichtreclame. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt er naar toe. Zeker weten.

Bewegwijzering

Om bezoekers naar de bedrijfsentree te leiden is bewegwijzering ingezet. Een zuil bij de inrit in combinatie met een stijlvol entreebord bij de deur wijzen de weg. Daarnaast is de entree voorzien van een subtiele touch door de voordeur te voorzien van glasdecoratie. Dit alles volledig aangepast conform huisstijl. Uiteraard, want dat zorgt voor meer herkenning!

Coming up..

Eenmaal binnen wil bezoeker én medewerker meer en is het tijd om de identiteit van Breedweer verder uit te dragen. Met creatieve ideeën op de plank stappen onze specialisten naar de tekentafel om een kloppend interieursigning concept samen te stellen. Hierover snel meer!

Nieuw bedrijfspand? We helpen je graag op weg!

Ga je verhuizen, of ben je toe aan een restyling van jouw bedrijfspand? Als signspecialist weten we hoe we omvangrijke projecten als deze in goede banen kunnen leiden. We zorgen voor een op maat gemaakt aanbod volledig aangepast op jouw huisstijl en wensen. Hoe we dat doen? Laat ons eens een rondje doen in en rondom je nieuwe pand en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of stuur ons een mail, we helpen je graag!

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: