Nieuw Kantoorpand Nh1816 Krijgt Energieboost door Warmtewerende Folie

Nieuw Kantoorpand Nh1816 Krijgt Energieboost door Warmtewerende Folie

Reclasign brengt ruim 1400 vierkante meter folie aan bij het nieuwe kantoorpand van Nh1816. Deze (met het blote oog onzichtbare) oplossing zorgt voor 25% energiebesparing!
Zonwerende-folie

Op een terrein van 30.000 m² vlak achter het huidige kantoor bouwt  Nh1816 een nieuw kantoorpand. Het prachtige kantoor staat in contact met de natuur en biedt alle moderne faciliteiten die men van een kantoorpand van de toekomst mag verwachten. Zo is deze eveneens duurzaam door vooruitstrevende klimaat- en bouwtechnieken. Hoofdaannemer en onze opdrachtgever De Geus Bouw schakelde Reclasign in voor een extra duurzame upgrade met warmtewerende folie!

Onzichtbare oplossing met groots effect

De grote glazen puien zijn een architectonisch genot en zorgen ervoor dat je in verbinding staat met de buitenomgeving. Wel zijn ze een grote geleider van warmte en kou. Functionele raamfolies verbeteren dit aanzienlijk en zorgen dat je 's zomers de airco een standje lager kan zetten. Met het blote oog is de folie vrijwel onzichtbaar, het effect daarentegen is groots! Als duurzame aanvulling op het klimaatbeheersysteem zijn alle ramen van het pand voorzien van warmtewerende folie.

1400 m² warmtewerende folie

Voor dit project is gekozen voor een warmtewerende folie welke wordt aangebracht aan de binnenzijde. Deze binnenvariant wordt minder blootgesteld en heeft hierdoor een langere levensduur. Iedere raampartij, hoe groot klein of hoog ook, krijgt een extra isolerende toplaag. Een flinke klus voor onze Reclasigners. Ruim 1400 vierkante meter folie wordt weggeplakt. Opgedeeld in vier fasen plakken wij de komende weken nog wel even door :-)

25 tot 30% energiebesparing

Zonwerend, Isolerend en warmtewerend. Het zijn de eigenschappen van functionele raamfolies. Ze kunnen zowel aan de binnen- als buitenzijde van de ramen worden aangebracht. UV- licht- en Zonnestraling wordt gefiltert.  Hierdoor blijft 's winters de warmte binnen en blijft deze 's zomers buiten en wordt temperatuur gereguleerd.Het resultaat? Een aanzienlijke energiebesparing van 25 tot 30%, direct af te lezen op de energierekening!

Warmte- en zonwerende folie? Reclasign!

Functionele raamfolies: een product dat verder gaat dan visuele aantrekkelijkheid! Het is onze bijdrage aan een groenere toekomst voor jouw bedrijf. Zo maken we het verschil, één folielaag per keer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

In samenwerking met:

Zonwerende-folie

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: