Milestone Systems Netherlands signed in style!

Milestone Systems Netherlands signed in style!

Milestone Systems, leverancier van software voor videomanagement is met vestigingen over de hele wereld een sfeervol clubhuis rijker!
Buitenreclame

Feit: Visuele communicatie en decoratie komt samen wanneer identiteit wordt uitgedragen. Vooral als met een juiste mix aan middelen een optimale setting wordt gecreëerd. Zo'n setting waarvan je denkt: het klopt. Challenge accepted voor het nieuwe kantoor van Milestone Systems ;-)

Een project welke het hart van een signmaker harder doet kloppen, want alle mogelijke signdragers zijn benut. Milestone, leverancier van software voor videomanagement is met vestigingen over de hele wereld een sfeervol clubhuis rijker!

3-way Lichtreclame

Een verlichte blikvanger was de wens. Een uitdaging met een 5-hoekige gevel. Onze signmakers verzonnen een oplossing! Doosletters gemonteerd op een 3-delig frame zorgen dat het logo vanaf alle zijden zichtbaar is! Om het frame zo onzichtbaar mogelijk te maken is deze in kleur van de gevelpanelen gespoten. Andere voordelen van een Lichtreclame frame? Er hoeft minder vaak in de gevel geboord te worden!

Indoor signage

Met de kantoorvleugel ingedeeld en de glazen systeemwanden geplaatst werd het tijd om te zorgen voor de juiste sfeer. Interieur signage als fotobehang, glasfolie, wandlogo's en decoframes zijn aangebracht in de verschillende ruimtes. Door te spelen met verlichting, kleurgebruik en beelden zijn sfeerruimtes met gemaakt. Sfeerruimtes met  Een nieuw fris kantoorpand die de identiteit van Milestone ademt.

Glasdecoratie

Transparante, open ruimtes waar iedereen met elkaar is verbonden. Je ziet het terug in de architectuur van het hedendaags kantoorpand. We willen veel licht en verbinding tussen ruimtes. Veel glas is dan ook dé oplossing. Zo ook voor het nieuwe kantoorpand van Milestone. Maar té veel transparantie kan ook zorgen voor afleiding. De verbinding tussen verschillende ruimtes met toch dat beetje privacy wordt perfect in balans gebracht. Dit door gebruik te maken van een etched glass effect in combinatie met een printverloop. Een kunstwerk op iedere glazen wand!

Wanddecoratie

Op twee wanden is fotobehang aangebracht met fullcolor print. Ook is in het kantoorpand op verschillende posities gekozen voor decoframes in schilderij formaat.

Corporate branding

Ook komt het logo en pay-off op verschillende plekken in het pand terug! Zowel onverlichte freesteksten als verlichte mini doosletters branden het interieur tot een professioneel geheel.

POS Special

Naast de verlichte letters is een verlichte kubus van opaalplaat gemaakt. Deze kubus wordt ingezet voor presentaties en zet de producten van Milestone letterlijk in de spotlights. Point of sale (POS) materiaal met hoog scorend vermogen!  

Jouw pand tot clubhuis transformeren?

Waar wacht je nog op? Transformeer jouw pand tot clubhuis, we helpen je graag! Het samenstellen van een kloppend en vooral uniek concept is wat wij het liefste doen. We bespreken je wensen en gaan aan de slag met een ontwerp op maat. We hebben inmiddels de nodige ervaring en weten wat er allemaal kan, en wat er allemaal werkt. Benieuwd naar wat mogelijk is? We lopen graag een rondje met je door het pand om je een (vrijblijvend) advies te geven over optimale setting. Stuur ons een mail of spreek direct met onze signmakers via ons telefoonnummer

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: