Kantoorsigning @ Qwien

Kantoorsigning @ Qwien

Met toffe interieurprints is het nieuwe kantoorinterieur van Qwien klaar voor de toekomst!
Interieur Signing

Qwien, totaalleverancier van disposables nam in maart haar intrek in een nieuw kantoorpand in Alkmaar. Het kantoor met lege ruimtes en wanden, kon wel wat persoonlijkheid gebruiken. Vanaf de tekentafel zijn de kernwaarden vertaald naar een kleurrijk (pr)interieurontwerp. En zo wordt een kaal pand ineens een inspirerende plek om te werken!

Printerieurontwerp

Bij FDS begint een interieurontwerp bij het uitwerken van de identiteit van jouw bedrijf. Wie ben je, waar sta je voor en hoe wil je gezien worden door medewerkers en klanten? Winners-mentality, vastberadenheid, wendbaarheid en een warme omgeving, als je het team Qwien vraagt. Dat de kernwaarden op een uitgesproken manier terug mochten komen, lieten we ons geen twee keer vertellen. Met een kleurrijke mix aan prints op de muren en glazen systeemwanden ademt het kantoorpand het bedrijfs-DNA!

Glasdecoratie

Transparante, open ruimtes waar iedereen met elkaar is verbonden. Je ziet het terug in de architectuur van het hedendaags kantoorpand. We willen veel licht en verbinding tussen ruimtes. Veel glas is dan ook dé oplossing. Zo ook voor het nieuwe kantoorpand van Qwien. Maar té veel transparantie kan ook zorgen voor afleiding. De verbinding tussen verschillende ruimtes met toch dat beetje privacy wordt perfect in balans gebracht. Dit door gebruik te maken van verschillende printtechnieken en transparantieniveaus. Een kunstwerk op iedere glazen systeemwand!

Decoframes

Snel, verwisselbaar én eenvoudig te verhuizen. Dat is het gemak van decoframes. Een Decoframe is een aluminium frame met een textieldoek met siliconen pees wat op de muur bevestigd wordt. Het textieldoek is gemakkelijk verwisselbaar. Mocht je zijn uitgekeken op het ontwerp vervang je het doek zo voor een ander. Decoframes kunnen op ieder type wand bevestigd worden en zorgen direct voor een strak en egaal eindresultaat. In het kantoorpand is op verschillende posities gekozen voor wandvullende frames. Ook zijn er twee frames als schilderij aangebracht en is een doorgang tijdelijk afgeschermd met een verrijdbaar decoframe.

Jouw pand tot clubhuis transformeren?

Waar wacht je nog op! Transformeer jouw pand tot clubhuis, we helpen je graag! Het samenstellen van een kloppend en vooral uniek concept is wat wij het liefste doen. We bespreken je wensen en gaan aan de slag met een ontwerp op maat. We hebben inmiddels de nodige ervaring en weten wat er allemaal kan, en wat er allemaal werkt. Benieuwd naar wat mogelijk is? We lopen graag een rondje met je door het pand om je een (vrijblijvend) advies te geven over optimale setting. Stuur ons een mail of spreek direct met onze signmakers via ons telefoonnummer

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: