Je huisstijl doorvoeren op een trailer?

Je huisstijl doorvoeren op een trailer?

De oplegger van de gloednieuwe DAF truck van Dynamic Rush is geheel in stijl bestickerd en gewrapt. Vrachtwagenbelettering voor gevorderden!
Voertuigreclame

De gloednieuwe trailer van Dynamic Rush Transport is klaar voor opvallende kilometers op de weg. De gehele trailer is beplakt met folie in huisstijl kleuren van Dynamic Rush.

Naadloos en strak..

Meestal worden trailers bestickerd uit verticale banen. Bij deze trailer is dit niet het geval geweest. De 10 meter lange trailer is horizontaal beplakt met folie voor een naadloos resultaat. De folie kleuren zijn aangepast op de lak van de voorzijde. De rode lijn op de voorzijde wordt volledig doorgetrokken door de smalle strook tussen de verschillende oppervlakten folie. Een strak eindresultaat!

Jouw vrachtwagen voorzien van pakkende reclame?

Dan ben je bij Reclasign aan het juiste adres! Wij kunnen jouw voertuig, van welke grote dan ook, transformeren tot blikvanger. Of het nou een full color geprinte afbeelding is, een wrap in kleur naar keuze, het simpelweg voorzien van je logo of een combinatie. Wij kunnen het ontwerpen, produceren en monteren. En dat met aandacht, deskundigheid en vooral plezier. Al nagedacht over hoe jij het optimale rendement kan halen uit je wagenpark? We denken graag met je mee! 

Vrachtwagen bestickering: dat is vakwerk! 

In samenwerking met:

Voertuigreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: