Interieursigning hoofdkantoor Bejo

Interieursigning hoofdkantoor Bejo

Modern. Sfeervol. Groen!
Interieur Signing

Sommige projecten laten het hart van een signmaker harder kloppen.. Want zeg nou zelf, hoe tof is het dat je de identiteit van je opdrachtgever tot leven laat komen met haarscherpe prints? En dit door gebruik te maken van verschillende materialen welke optimaal tot zijn recht komen in de ruimte? Dat is precies wat onze signmakers hebben gedaan voor het gloednieuwe kantoorpand van Bejo in Warmenhuizen! Laat je inspireren en bekijk de projectvideo!

Bejo is een wereldspeler in groentezaden met ruim 2.200 medewerkers in meer dan 30 landen. Het iconische kantoorpand is geïnspireerd op de groei van een koolblad. Bij de architectuur, gerealiseerd door ME-2 Architecten is goed rekening gehouden met de doorlopende groenstroken vanuit het dorp. De groene sfeerbeleving en de identiteit van het bedrijf zijn verder doorgetrokken in het interieurontwerp.

Gevel en entree signing

Ook aan branding is gedacht. Aan de voorzijde van het pand straalt een 3,5 meter hoog logo met geborsteld RVS look je tegemoet. Eenmaal binnen bij de receptie is een kleine variant op de moswand geplaatst wat zorgt voor herkenning.

gevellogo bejo zaden freesletters brushed aluminium
indoor logo bejo zaden freesletters brushed aluminium

Haarscherp fotobehang

Na een gastvrij ontvangst waan je je in een transparante, moderne kantooromgeving. De spreek- en vergaderruimtes zijn voorzien van haarscherpe beelden op naadloos fotobehang. Beelden welke alles te maken hebben met de passie die Bejo voor haar producten heeft. Naadloos fotobehang, ook wel airtex genoemd, heeft een waterafstotende toplaag wat goede bescherming biedt tegen beschadigingen en vlekken.

Trappenhuis: Trip down memory lane

De signing in het trappenhuis ademt de historie van het wereldbedrijf. Over de drie verschillende etages wandel je langs een tijdlijn met mijlpalen van Bejo. Ook de historische beelden, wederom op airtex, voegen hier extra sfeerbeleving aan toe.

Wanddecoratie directiekamers

Met een in contour gefreesd hexagonpatroon voorzien van haarscherpe beelden is de wanddecoratie in de directiekamers eveneens uniek. De panelen zijn in delen verlijmd op een onderplaat zodat de montage blind is. Ofwel, je ziet geen schroefjes wat zorgt voor een strak eindresultaat!

Interieursigning maakt het verschil!

Interieursigning maakt de bezoekersbeleving binnen je pand compleet. Maar het interieur doet ook veel voor de mensen die er werken. Zo zorgt deze voor een gezond potje inspiratie en veel werkplezier. Waar wacht je nog op? We lopen graag een rondje met je door het pand om je een (vrijblijvend) advies te geven over de mogelijkheden!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: