Interieur signing & branding kantoorpand Vezet

Interieur signing & branding kantoorpand Vezet

Privacyfolie, fotobehang en signspecials zorgen voor product- & employer branding in het nieuwe kantoorpand van Vezet!
Interieur Signing

Op 21 juli 2022 opent Vezet officieel haar nieuwe kantoorpand in Warmenhuizen. Het kantoorgebouw van drie bouwlagen wordt het markante gezicht voor Koninklijke Vezet. De architectuur van het gebouw is geïnspireerd op de voormalige zuurkoolfabriek die ooit op het terrein stond.

Met sprekende interieursigning is het interieur gepersonaliseerd en ademt het pand de identiteit van Vezet. Zo wordt de mix tussen natuurlijke elementen en identiteit perfect in balans gebracht. Dit door gebruik te maken van wanddecoratie, decoratieve privacyfolie en specials. Concept en Design by Mattmo Creative, tot leven gebracht door Reclasign!

Privacyfolie 2.0

Transparante, open ruimtes waar iedereen met elkaar is verbonden. Je ziet het terug in de architectuur van het hedendaags kantoorpand. We willen veel licht en verbinding tussen ruimtes. Veel glas is dan ook dé oplossing. Zo ook voor het nieuwe kantoorpand van Vezet. Maar té veel transparantie kan ook zorgen voor afleiding. Met verschillende printtechnieken op glasfolie kun je privacy en een intiemere werksetting creeeren op kunstige wijze.  Wél blijft voldoende lichtinval en transparantie en mogelijkheid om naar buiten te kijken. Privacy folie 2.0 ;-)

Mega glasvisual

Net als de architectuur van het gebouw is de print op de glazen pui geïnspireerd op de voormalige zuurkoolfabriek waar het allemaal mee begon. Ook zijn de huisstijlkleuren van Vezet verwerkt in de print. Een indrukwekkende visual, ontworpen door Mattmo. En door ons zo geproduceerd dat hij het mooiste tot zijn recht komt. Door gebruik te maken van verschillende transparantieniveau 's laten sommige delen veel licht door, andere door een extra witte inkt laag niet. Zo wordt doorkijk behouden en krijgt de print een speels 3D-effect.

Glasdecoratie: "Van glazen pui naar kunstige eyecatcher met privacy"

Product & Employer branding visuals

Gepersonaliseerde wanddecoratie is de sleutel tot succes als het om het uitdragen van je identiteit gaat. Want zeg nou zelf: iedereen wordt toch blij van een vrolijke print op de muur? Op diverse plekken in het kantoor worden de mensen én producten van Vezet uitgelicht. Met airtex, ook wel naadloos fotobehang.

Als employer branding campagne worden medewerkers van Vezet in het zonnetje gezet door deze te plaatsen op de 3D fotolijsten op de verschillende muren. De lijsten zijn op maat gemaakt met onze Zünd freesmachine. De uitgelichte teamleden kunnen eenvoudig verwisseld worden gezien de stickers zijn gemaakt van statisch hechtend materiaal.

Jouw kantoorinterieur personaliseren?

Onderzoek wijst uit; de inrichting van een kantoorruimte heeft een positieve invloed op de productiviteit van de mensen die er werken. En dat niet alleen. Uit de praktijk blijkt een weldoordacht interieur ook nog eens goed voor het humeur op de werkvloer. Dus. Waar wacht je nog op? Maak jouw interieur uniek en inspirerend met gepersonaliseerde wanddecoratie. Er is veel mogelijk, laat je verrassen door onze signmakers!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: