Inspirerende werkplekken op kantoor

Inspirerende werkplekken op kantoor

Met interieur signing als textielframes, interieurstickers, gevelreclame en bewegwijzering is de optimale setting gecreëerd voor het kantoor van IDTV
Interieur Signing

Mediaproductie maatschappij IDTV straalt als creatief en dynamisch bedrijf de juiste sfeerbeleving uit in haar interieur. Het kantoor bestaat uit inspirerende werkplekken waar is nagedacht over een optimale inrichting voor een optimale werksetting.

De inrichting van een kantoorruimte heeft bewezen effect op de creativiteit en effectiviteit van de mensen die er werken. Niet wachten dus, maar aanpakken. Maak werk van je interieur, dat levert uiteindelijk veel op.

IDTV & Reclasign

IDTV bedenkt en maakt al veertig jaar tv-programma’s vanuit hun hart. Met indrukwekkende programma’s als ‘Wie is de mol?’, ‘vtwonen’ en ‘De rijdende rechter’ op hun naam kan de signing & het interieur natuurlijk niet achterblijven. Met gevelreclame, diverse bewegwijzering, textielframes en flink wat plakwerk is de optimale setting gecreëerd voor het kantoor in Amsterdam.

Een werkplek die inspireert

Strak, kleurig, eigentijds of degelijk. Hoe ziet jouw kantoor er van binnen uit? Een doordachte kantoorinrichting heeft namelijk veel effect op het humeur, maar vooral op de productiviteit van de mensen die er dagelijks werken. Aldus onderzoek. Een veelgebruikte belevingsbooster is het creëren van verschillende sfeerruimtes. Zo ook bij IDTV. Het zorgt voor meer intimiteit en sfeer. Iedere sfeerruimte heeft zijn eigen kleurenpalet, stijl en beleving.

Deze kas is gestyled met natuurlijke elementen als planten en de kleur geel

Wandvullende textielframes

Op meer dan 10 plekken in het pand hebben we ruim 15 wandvullende decoframes geplaatst. Het resultaat? Een mooi, inspirerend én praktisch ingericht pand. Een feest om in te werken. Aldus de medewerkers. De producties van IDTV krijgen een ereplaats in de kantoorruimtes op geprinte textielframes. Natuurlijk verandert dit met de jaren. Daarom zijn deze frames herbruikbaar. De doeken zijn namelijk eenvoudig te vervangen. Dus mocht er behoefte zijn aan een nieuwe dosis inspiratie, dan is daar niet veel inspanning voor nodig.

Decorframes brengen sfeer aan in deze roze ruimte en maken het interieur persoonlijk

Wand panelen wrap

Eén van de kantoorruimtes is voorzien van retro interieur. Om dit compleet te maken zijn twee systeemwanden gewrapt in een hippe print met matte uitstraling. Om het motief van de print zo perfect mogelijk te laten verlopen is een ontwerp op maat gemaakt. Perfect afgestemd op de grootte en het aantal wandpanelen. Een strak en kloppend eindresultaat gegarandeerd.

Ieder gewenst motief is te printen op wanddecoratie!

Een heldere bedrijfscultuur

Hoe helder is de cultuur van jouw organisatie? Cultuur. Het hart van iedere organisatie. Waar sta je voor? En wat maakt de mensen die voor het bedrijf werken bijzonder? Wat zijn de doelen en dromen die je alt team hebt? Stuk voor stuk prachtige quotes om uit te dragen in je interieur. IDTV kiest voor haar opvallende trap als plek om deze te communiceren. Zo wordt iedere bezoeker van het kantoor hier kort aan herinnerd.

Het oog en gevoel wil ook wat.

Hoeveel tijd breng jij door op je kantoor? Dertig, veertig uur? En thuis op de bank? Ook zoiets? Waarom besteed je dan wel aandacht aan de inrichting en aankleding van je huiskamer en niet, of in ieder geval minder, aan die van je werkplek? Je bent niet de enige. Veel kantoorruimten zijn nog steeds vooral praktisch ingericht. Een bureau en een comfortabele stoel, daar gaat het tenslotte om. Maar het oog en gevoel wil ook wat. Een doordachte kantoorinrichting heeft namelijk positieve invloed op jouw effectiviteit en productiviteit én die van je collega’s. Wie wordt er niet blij van een mooi ingerichte ruimte? En vergeet niet die eerste indruk waar je maar één kans voor krijgt. Welke indruk wil jij bij je klanten achterlaten?

Laten we samen een keer een rondje lopen door je pand en op je terrein. We hebben ervaring, weten wat er kan en wat er werkt. We delen dit graag met je. Ons advies en ons ontwerp? Altijd geheel vrijblijvend. Maken we snel een afspraak?

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: