In- en outdoor signing Wolverine Head Office Nederland

In- en outdoor signing Wolverine Head Office Nederland

Onze Reclasigners verzorgde de in- en outdoor signing van Wolverine Nederland! Overal in het hoofdkantoor zie je overal zie je branding met sprankelende beelden!
Interieur Signing

Wolverine Worldwide heeft met haar toonaangevende schoenen kleding en accessoires de wereld aan haar voeten! De Nederlandse vestiging in Heerhugowaard ademt de identiteit van het bedrijf. Of je nu rondom het pand loopt of een rondje gaat door het magazijn en het kantoor: overal zie je branding met sprankelende beelden!

Onze Reclasigners verzorgde het doorvoeren van de Wolverine huisstijl en beelden met in- en outdoor signing. Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen in het pand van Wolverine dat sinds 1883 grote stappen maakt en geweldige dingen doet!

Opfrisbeurt buitenreclame

De ootdoor signing kreeg een upgrade. De door ons in het verleden geplaatste gevelreclame is verreikt met een XL huisnummer. Dit voor optimale vindbaarheid. Ook zijn de zuilen voorzien van nieuwe panelen met verse prints en is een nieuwe ovaalvormige zuil geplaatst. Slim, want goede buitensigning maakt niet alleen reclame. Het biedt een gastvrij visitekaartje aan bezoekers. Een eerste indruk maak je immers maar één keer, vergeet dit niet!

Wanddecoratie prints: fotobehang & decoframes

Binnen in het pand geven prachtige afbeeldingen een goed beeld van de identiteit en producten van Wolverine. Deze komen terug als wanddecoratie in de vorm van decoframes en fotobehang. Instant sfeermakers van de entreehal, gangen, kantoren en instructieruimtes tot de expeditie en het magazijn.

Indoor branding: Freesletters

In de boardroom is een strakke freestekst aangebracht. Uitgefreesde logo's op de muur geven creëren diepte. En wat te zeggen van die professionele uitstraling?

Binnen- & buitenreclame onder één dak

Eenheid in uitstraling, daar draait het om wanneer je aan de slag gaat met de aankleding van je pand. Hoe zorg je voor een onvergetelijke eerste indruk? En welk gevoel wil je bezoekers en medewerkers geven wanneer ze je pand betreden? Signing zorgt voor een instant sfeermaker. Wij weten wat werkt en wat kan. Vertel ons je ideeën en we verrassen je graag met de mogelijkheden!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: