Het effect van strandprints in zorginstellingen?

Het effect van strandprints in zorginstellingen?

Life is better on the beach! De wachtkamers en spreekkamers van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk zijn voorzien van wanddecoratie met fullcolour strandprints.
Interieur Signing

Life is better on the beach! Het zachte geruis van de zee, de herinnering aan fijne zomerdagen.. Het strand wordt door velen als dé ontspanningsplaats gezien. Geen wonder dat veel zorginstellingen ruimtes laten omtoveren tot strand met wandprints. En zo ook het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Wachtkamers en spreekkamers zijn voorzien van wanddecoratie met fullcolour strandprints.

In samenwerking met Rison Kantoor en Automatisering

Wanddecoratie: met zorg geproduceerd

Wat maakt deze wanddecoratie bijzonder? Allereerst is er gebruik gemaakt van een Pvc-vrij materiaal, wat minder schadelijk is voor het milieu. Ook de levensduur is duurzaam: door een slimme coating wordt deze flink verlengd. Deze coating zorgt ook voor meer handige voordelen welke - zeker in de zorg - van belang zijn:

  • Antimicrobieel;
  • Chemicaliën resistent;
  • Decontamineerbaar (schoon te maken met middel tot max 70% alcoholhoudend)
  • Slijt- en stootvast;
  • Schrobvast klasse 1 conform DIN EN 13300;
  • Vuilafstotend

Geruststelling en geborgenheid door wandprints

Tijdens een ziekenhuisbezoek spelen emoties vaak een grote rol. Spanning, stress, verdriet en soms ook angst passeren de dagelijks de revue. Wanddecoratie kan een belangrijke bijdrage leveren in de beleving. Zo ook deze strandprints. Bezoekers worden onbewust gerust gesteld en halen kracht uit de fijne associaties welke ze bij het strand hebben. De stress vermindert en het bezoek verloopt voorspoedig. Zo krijgt een interieur ineens een sociaal effect.

Het plaatje compleet

Maar er is meer wat je kunt doen om het effect te versterken. Trek je wandprint door op de ramen met fullcolour geprinte raamfolie. Of ruil een standaard systeemplafondtegel in voor een verlichte variant met wolkenprint. Wrap je kastenwand in een beachy printfolie. Of plaats een relaxstoel passende bij de sfeerbeleving. Er is zoveel mogelijk!

Maak de beleving compleet met glasfolie, systeemplafonds, meubels en vloerstickers

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: