GP Groot locaties bekroond met lichtreclame

GP Groot locaties bekroond met lichtreclame

Als kroon op de komst van het nieuwe pand aan de Boekelerdijk is lichtreclame aangebracht op het dak op twee locaties van GP Groot.
Buitenreclame

Al ruim 15 jaar verzorgt Reclasign de signing & branding voor GP Groot. Niet alleen voor GP zelf, maar ook voor haar Total en Argos tankstations. Als kroon op de komst van het nieuwe pand aan de Boekelerdijk is lichtreclame aangebracht op het dak. Natuurlijk is om die gewenste eenheid in uitstraling te creëren ook de andere vestiging op de Boekelerdijk bekroond met gevelsigning.

Day/night signing

De GP logo's gemaakt van aluminium doosletters met randloos opaal voorzijde veranderen 's nachts van kleur naar wit. De truc? Doordat de voorzijde is voorzien van folie met print en gaatjes. Ook wel day/night folie genoemd in signtaal. Op zijn plaats is het logo bevestigd op een op maat gemaakt letterframe zodat deze stevig op het dak staat. Solide en stijlvol, geheel passende bij het kleurenpalet van de gevel.

Naast de gevelsigning worden bezoekers eenvoudig de weg gewezen door XL huisnummers en bewegwijzering borden. Slim, want wie de weg wijst biedt een gastvrij welkom.

Signing in- op- en rondom jouw bedrijfspand: wat is er mogelijk?

Meer zichtbaarheid en professionaliteit creëren met jouw bedrijfspand? Er zijn tal van manieren om onderscheidend vermogen uit te dragen naar de buitenwereld. Je valt op, maakt indruk en wordt herkend. De kracht van herhaling doet zijn werk! Reclasign is dé specialist in Noord-Holland, waar je terecht kunt voor alle signing in, op en rondom je bedrijfspand. Maar ook voor een goede kop koffie plus een prima gesprek. Schroom niet en neem contact met ons op!

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: