Entreeborden bij Het Ruiterhuys

Entreeborden bij Het Ruiterhuys

Deze sfeervolle entreeborden stralen bezoekers tegemoet bij Restaurant het Ruiterhuys in Castricum.
Buitenreclame

Het Ruiterhuys is een heerlijk restaurant en een prachtige feestlocatie in Castricum. Het Restaurant/Gasterij ligt in het natuurgebied van Landschap Noord-Holland en heeft een echt landelijk karakter.

In samenwerking met DK Bouw hebben wij deze 2 houten entreeborden vervaardigd en voorzien van fraaie lichtreclames. De letters op de houten stellages, vormgegeven in de bestaande huisstijl van het bedrijf, zijn indirecte LED verlichte doosletters. Dit wil zeggen dat de letters zelf geen licht schijnen, maar ze worden indirect aangelicht vanuit de achterzijde. Hierdoor lijken de letters te zweven op de houten achtergrond, wat een bijzonder effect geeft..

Deze houten entreeborden staan aan het begin van prachtige ‘groene’ oprijlaan en passen nu perfect bij de landelijke sfeer en de stoer ingerichte Gasterij.

Bewegwijzering in stijl

Maar ook de routing ademt de natuurlijke setting van het Ruiterhuys. Met precisie uitgefreesde pictogrammen en pijlen plaatsten we op houten borden om de locatie op tijd aan te duiden. Eenmaal bij de locatie aangekomen worden bezoekers stijlvol gewezen op een parkeerplek voor de auto, scooter of fiets. Bewegwijzering hoeft immers verre van standaard te zijn. Wel duidelijk! ;-) 

Buitenreclame: het visitekaartje van je bedrijf!

Als ondernemer zoek je voortdurend naar manieren om je bedrijf zichtbaar te maken. Buitenreclame kan daar uitstekend aan bijdragen. Er zijn veel creatieve mogelijkheden om jouw huisstijl of boodschap uit te dragen op én rondom je pand. Benut je gevel als reclamedrager, hang de vlag uit en wijs bezoekers de weg met bewegwijzering. En wat dacht je van de entree. Heeft jouw pand al een goede binnenkomer? Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie!

Er zijn tal van manieren om jouw bedrijf te laten opvallen tussen al die anderen. Je bent zichtbaar, maakt indruk en wordt herkend. Bij onze specialisten kun je terecht voor alle signing in, op en rondom je bedrijfspand. Wij nemen het voortraject graag voor je uit handen. Tijdens een locatie bezoek bepalen we de best mogelijke plek plus het juiste type buitenreclame. Hierbij kunnen wij je adviseren over de verschillende mogelijkheden, materialen en eventuele wetgeving. Vervolgens geven we je een goed beeld van het uiteindelijke resultaat met een offerte en ontwerp op maat.

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: