Een tweede leven voor meubels @ Unilever Rotterdam

Een tweede leven voor meubels @ Unilever Rotterdam

In opdracht van Verwol Projektafbouw heeft Reclasign diverse interieurobjecten gewrapt op het hoofdkantoor van Unilever in Rotterdam. It's a wrap ;-)
Interieur Signing

Interieurwrapping is hot! Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om meubels een tweede leven te geven met folie. Een bewuste keuze, zowel op gebied van kosten als duurzaamheid! En met oneindig veel mogelijkheden in uitstraling een slimme manier om je kantoorinterieur op unieke wijze te restylen! In opdracht van Verwol Projektafbouw heeft Reclasign diverse interieurobjecten gewrapt op het hoofdkantoor van Unilever in Rotterdam. It's a wrap ;-)

Unilever Weena

Eind 2012 heeft Unilever besloten om alle Europese Category Marketing Teams samen te brengen op het hoofdkantoor in Rotterdam aan het Weena en een ‘Brand Hub Europe’ te creëren. Tien jaar later werd het tijd voor een restyling, wederom door Verwol en de architect. Met Reclasign als de verzorger van het plakwerk binnen de 5 verdiepingen aan kantoorvleugels. Waar fullcolor visuals en wit eerst de basis vormde van interieurobjecten werd plaats gemaakt voor rustige basis met natuurlijke elementen. Slim want biophilic design heeft immers een positief effect op het welzijn en productiviteit van medewerkers!

B E F O R E 

Lockers en kasten in houtlook

Steriele lockers en kasten transformeren tot een sfeervolle basis nu deze gewrapped zijn met interieurfolie. Eikenhout look folie geeft  instant warmte en zorgt voor een huiselijke sfeer. Voordeel: in tegenstelling tot echt hout zijn de oppervlaktes afneembaar en 100% onderhoudsvrij.

A F T E R!

White(color)board!

Sommige lockers hebben een extra functie gekregen doordat de achterzijden voorzien zijn van beschrijfbare panelen. Glazen panelen met door ons aan de achterzijde voorzien van fullcolors: roze, groen, goud en rood.

A F T E R !

Fullcolor wrap

Net als de witte lockers zijn de bestaande blokken ook hergebruikt in het interieur. De organische vormen zijn in een nieuw jasje gestoken door deze te voorzien van vervormbare wrappingfolie in fullcolor prints. Een strak eindresultaat!

A F T E R !

Wat zijn de voordelen van interieurwrapping?
  • Producten krijgen een tweede leven, wat beter is voor het milieu;
  • Het restylen met folie is goedkoper dan een nieuw meubel aanschaffen;
  • Interieurobjecten beplakken met folie biedt extra bescherming;
  • De folie is gemakkelijk af te reinigen en is 100 % onderhoudsvrij;
  • De folies zijn te bestellen in allerlei prints, kleuren en afwerkingen. Je hebt dus een uniek ontwerp!

Jouw interieur een tweede leven geven?

Reclasign is dé wrapping expert. In welke vorm dan ook. Van alle soorten voertuigen en meubels tot muren en (lift)deuren. Wij leveren graag maatwerk en gaan een uitdaging niet uit de werk. Wrappen doen wij uitsluitend met kwalitatieve folie zodat jij zo lang mogelijk plezier hebt van je spullen. Door een breed scala aan interieurwrapping projecten weten wij wat mogelijk is. Neem vrijblijvend contact met ons op, we verassen je graag!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: