Een sprankelend reclameportaal voor Winkelcentrum Velserbroek!

Een sprankelend reclameportaal voor Winkelcentrum Velserbroek!

Bij Reclasign houden we van uitdagende projecten, vooral als het gaat om het creëren van opvallende maatwerk reclame-uitingen!
Gevelreclame-en-Lichtreclame

Wij hebben het genoegen regelmatig samen te werken met vastgoedbeheerders, waaronder Pyloon Vastgoed Management. Onze rol bestaat uit het ondersteunen van deze partners met signing en visuele communicatie, variërend van bewegwijzering tot gevelreclame en wanddecoratieprints. Onze bijzondere focus op het verfraaien van winkelcentra, bedrijfspanden en parkeergarages zorgt voor een succesvolle samenwerking!

Maatwerk reclameportaal

Bezoekers van het Winkelcentrum Velserbroek worden begroet door een indrukwekkend nieuw reclameobject - een portaal van maar liefst 8 meter breed. Dit opvallende stukje visuele pracht is voorzien van verlichte letters en een achterplaat met een plasma gesneden patroon. Voor het realiseren van dit visuele meesterwerk hebben we samengewerkt met Constructor, die de RVS achterplaat hebben voorzien van een uniek uitsparingspatroon met behulp van de plasmasnijtechniek.

Solide portaalframe

Uiteraard vereist een zware constructie een solide basis. Daarom is een op maat gemaakt portaalframe ontworpen dat als fundament dient voor dit indrukwekkende reclameobject.

Verlichte Doosletters: Een Kunstwerk in Aluminium

Het logo op het portaal is uitgevoerd in verlichte doosletters. Doosletters, verkrijgbaar in verschillende profielsoorten, werden hier geaccentueerd met een aluminium zijkant. Als afwerking hebben we de opalen voorzijden voorzien van translucent folie in kleur, waardoor ze licht in huisstijlkleuren doorlaten.

Reclasign? Specialist in Maatwerk Gevelreclame!

Of je nu op zoek bent naar verlichte of onverlichte gevelreclame, een fraaie lichtbak of een gelaagd bord - bij Reclasign maken we het mogelijk. De keuze voor gevelreclame moet echter perfect passen bij de locatie en huisstijl. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste gevelreclame, rekening houdend met de kenmerken van je gevel en verschillende aanrijdroutes. Samen bepalen we het type gevelreclame en de gewenste uitstraling die het beste bij jouw visie past! Meer weten, neem contact met ons op. Vinden we leuk!

In samenwerking met:

Gevelreclame-en-Lichtreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: