Een Rotterdams decor op ramen en wanden..

Een Rotterdams decor op ramen en wanden..

Het kantoor van Transvision inspireert en creert privacy met prachtige skylines van Rotterdam op glasfolie en fotobehang.
Interieur Signing

Het interieur van maar liefst 4(!) verdiepingen van het kantoorpand van Transvision B.V. in Capelle a/d IJssel gaven we een prachtige make-over. We produceerden, leverden en plaatsten full colour fotobehang, meerdere grote full colour decoframes en fraaie raamfolies.

Glasdecoratie

Met de raamfolies, ook wel glasdecoratie, laten de kantoren en vergaderruimtes een perfecte indruk achter bij klanten. Maar dat niet alleen, als je kiest voor het one-way vision effect wordt inkijk tegengegaan en is privacy gewaarborgd. De folie zorgt er namelijk voor dat je van buiten niet naar binnen kan kijken, maar van binnen wel naar buiten. Magisch toch? 

Full colour fotobehang

Full colour fotobehang is een echte blikvanger. Het is een eigentijdse oplossing, eenvoudig en snel toepasbaar in kantoren, winkels, hotelkamers, showrooms etc. Voor dit project gebruikten we beelden van de stad Rotterdam, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij vinden voor elk bedrijf de juiste passende uitstraling. Benieuwd wat wij voor het interieur van jouw bedrijfspand kunnen doen? Neem gerust contact met ons op. Ons creatieve team denkt graag met je mee!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: