Een ode aan Alkmaar..

Een ode aan Alkmaar..

Alkmaarse iconen hebben een eervolle plek gekregen in het kantoorinterieur van Notaria met hoogwaardige raamdecoratie en wandprints.
Interieur Signing

Notaria is de notaris die heel Alkmaar overziet. Het team wilde dit graag terug laten komen in haar bedrijfsinterieur. En hoe kun je dit anders doen dan dé iconen uit de stad terug te laten komen op de ramen en muren? Met hoogwaardige prints op raam- en muurfolie hebben wij een kantoor gecreëerd welke zowel medewerkers als bezoekers inspireert!

Creative concept by TheSign Merkenbouwer©

Lintec Raamfolie

De kaasdragers bij de Waagtoren op de kaasmarkt, het accijnstorentje en die o zo mooie karakteristieke geveltjes.. Het zijn de iconen van de stad. Ze hebben een eervolle plek gekregen tussen alle andere iconen op de glazen wanden van het kantoor. TheSign verzamelde een mooie collectie aan foto’s, deze zijn geprint in high quality modus op Lintec raamfolie. Verassend aan deze prints is het gebruik van verschillende printtechnieken waardoor sommige delen van de foto’s transparanter zijn en hierdoor meer licht doorlaten. Een 3D-effect ontstaat. Magisch.

Een haarscherpe print straalt je tegemoet. Zowel van buiten...
als van binnen!

Wandvullende fotoprint

Eén van de muren is gevuld met een prachtig beeld van de Schelphoek. Een nieuwe woonwijk welke de Alkmaarse stijl laat terugkomen in een modern jasje. En dat past natuurlijk perfect bij de identiteit van Notaria. Voor deze statement wall zijn wandvullende panelen voorzien van zelfklevend vinyl met print aangebracht op de muur.

Iedere foto maakt een statement als mega print op de muur!

Interieurwrapping

Om de huisstijlkleuren van Notaria terug te laten komen zijnde andere wanden gekleurd met een slimme interieurwrap. Het voordeel hiervan? Eensuper strak resultaat! De levendige kleuren maken het plaatje compleet.

Het logo op de deur heet je welkom in deze zonnige vergaderruimte. Het effect van een interieurwrap!

TheSign Merkenbouwer

Ontwerpen doen we ook zelf, maar FDS werkt ook graag samen met jouw creatieve afdeling. 2 weten meer dan 1. Zo ook het uitgangspunt van het partnerschap tussen TheSign Merkbouwer & FDS Signmakers. TheSign verzorgde het creatieve concept, en wij het print en plakwerk. Herbert de Jong, mede eigenaar van Thesign is blij met de samenwerking. Hij denkt dat de culturen van de beide bedrijven goed bij elkaar passen omdat kwaliteit en service op de eerste plaats staan. En dat is zeker waar!

“Wat betreft de samenwerking met FDS, dit voelt aan alsof we al jaren over de vloer komen. Er wordt mee - én in oplossingen gedacht. TheSign werkt ook graag coöperatief, met als einddoel dat uiteindelijk de klant tevreden moet zijn. Niets staat ons in de weg om voor een succesvolle samenwerking te gaan. En natuurlijk ook veel plezier samen te hebben”

Alles komt samen in één beleving; dat is interieursigning!

Bedrijfsinterieur boost?

Kunnen jouw (glazen) wanden, muren en ramen wel wat aandacht gebruiken? Dan ben je bij Reclasign aan het juiste adres. Onze printerieuroplossingen brengen sfeer aan jouw bedrijf. Met een scherp & alert team en groot machinepark is niets onmogelijk. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg! Laat ons een blik werpen op je interieur, we verassen je graag met een visueel ontwerp. Schroom niet, stel je vragen.

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: