Branding op (glazen) wanden en plafonds @ Proschoon

Branding op (glazen) wanden en plafonds @ Proschoon

Proschoon snapt het. Om de beleving binnen in je pand compleet te maken benut je het interieur als branding & reclamedragers.
Interieur Signing

Proschoon snapt het. Om de beleving binnen in je pand compleet te maken benut je het interieur als branding & reclamedragers. Het uitdragen van je huisstijl en identiteit zorgt voor een inspirerende omgeving, zowel voor bezoekers als medewerkers. En dat is precies wat is gedaan voor het nieuwe vestiging. Een mooie mix aan interieurdecoratie mochten wij maken, plakken en monteren. Ook maken de ramen reclame met een semi transparante raambestickering. Een subtiele manier om vanaf de weg op te vallen!

Een goede binnenkomer bij de entree?

Check! Bij binnenkomst straalt het logo van Proschoon bezoekers tegemoet. En dat door freesletters: acrylaat in twee kleuren gefreesd met afstandhouders op de muur bevestigd. Simpel, maar minstens zo strak en stijlvol. Freesletters hebben een hoge attentiewaarde en geven onbekende bezoekers gelijk de bevestiging dat ze op de juiste plek zijn binnengekomen.

Systeemplafondtegels met optische effecten

Systeemplafonds zijn vooral nuttig en handig. Mooi zijn ze echter niet te noemen. Mooi zijn ze wel te maken. Hoe? Door bijvoorbeeld de standaard plafondtegels te vervangen door tegels met een print. Lopend door het kantoorpand lijkt het net of de glazenwassers een laatste hand leggen aan het plafond. En dat door een bestickering van verlichte plafondtegels! De lichtbak die dan ontstaat is een geweldige blikvanger...

Stijlvol vergaderen door glasdecoratie

Als social enterprise is het natuurlijk belangrijk dat je medewerkers een prominente plek geeft in communicatiemiddelen. Door afbeeldingen van de Proschoon teamleden te projecteren is meteen gesprekstof tijdens iedere meeting. Voor een mooie speling van lichtinval en deels de doorkijk te behouden bedachten we een slimme print op lintec. Een glasheldere raamfolie wat met prachtige printtechnieken van worden voorzien. Sommige delen zijn transparant, semitransparant, of voorzien van een melkglas effect. En dat allemaal in de huisstijl kleuren van Proschoon.

Magische raambestickering

Van buiten zegt het: "kijk, hier is.." en laat het passanten kennismaken met de Proschoon. Van binnen brengt het sfeer aan het bedrijfsinterieur met magische effecten wanneer de zon erop schijnt. De stijl toegepast op de glazen wand binnen is feilloos overgenomen op de ramen. Er is gekozen voor verschillende printtechnieken zodat de bestickering op sommige delen transparanter is. Zo blijft er voldoende daglicht en doorkijk in het kantoorpand.

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: