Binnen bewegwijzering @ Odion

Binnen bewegwijzering @ Odion

Voor Odion bedachten wij een stijlvol bewegwijzeringssysteem inclusief maatwerk insertsysteem voor bewoners!
Bewegwijzering

In een zorginstelling zijn hygiëne en veiligheid van onschatbare waarde. Maar er is nog een aspect dat niet over het hoofd gezien mag worden: efficiëntie, en dus bewegwijzering. Het vinden van de juiste weg kan het verschil maken tussen rust en onrust, comfort en stress. Zo hebben wij meegedacht met Odion om de vaste en flexibele bewegwijzering op te zetten voor hun locatie aan de Grebbestraat. Een van de belangrijkste wensen was dat de bewegwijzering eenvoudig aanpasbaar moest zijn bij de wisseling van nieuwe bewoners. Tegelijkertijd moest het design naadloos aansluiten bij de vaste bewegwijzering, om eenheid in uitstraling te behouden.

Brushed Aluminium bewegwijzering

We produceerden een strak bewegwijzeringsysteem gemaakt van Brushed Aluminium sandwichpaneel met minimalistische opdruk. De strakke uitstraling is duidelijk en stijlvol tegelijk. Het systeem brengt bezoekers, medewerkers en cliënten naar hun bestemming waarbij alle relevante ruimtes worden aangeduid.  

Maatwerk Inserts

Functionaliteit en design komen samen in een custom-made insertsysteem dat perfect integreert met de bestaande brushed aluminium signing. Dit systeem maakt het mogelijk om inserts snel en moeiteloos te vervangen wanneer er wijzigingen plaatsvinden. Hierdoor blijft de bewegwijzering actueel en relevant, zonder dat er ingrijpende aanpassingen nodig zijn. Handig!

Bewegwijzering in de zorg

Op zoek naar signing en bewegwijzering voor zorginstellingen? Door meer dan 20 jaar ervaring in de branche en goed te luisteren naar specifieke behoeften ontwikkelen wij maatwerk bewegwijzering en signing in de zorg. We zijn scherp en alert en bovendien werken wij met respect op locatie om het project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Neem contact op met onze specialisten. We lopen graag een rondje door de zorg locatie om de mogelijkheden te bespreken.

In samenwerking met:

Bewegwijzering

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: