3 x 3D reclame op de gevel

3 x 3D reclame op de gevel

Onze signmakers hebben van de gevel van ATAGwarmte een blikvanger gemaakt met freesletters.
Buitenreclame

Onze signmakers hebben van de gevel van Warmgarant, ATAGwarmte en WarmteThuis een blikvanger gemaakt. En niet zomaar een; drie compleet verschillende uitgevreesde logo’s met 3D effect! Zo wordt de gevel benut als visitekaartje!

De logo’s zijn uitgefreesd uit Acrylaat plaatmateriaal. Vervolgens zijn deze bestickerd met full color folie met print. Op de achterkant van de teksten zijn afstandhouders gemonteerd. En dat zorgt ervoor dat de reclame er letterlijk uitspringt! Vervolgens zijn de freesteksten met een hoogwerker gemonteerd op locatie. Wij beschikken over een eigen studio met grafisch vormgever, maar kunnen ook een bestaand ontwerp produceren. Dat was bij dit project het geval. De logo's van ATAGwarmte, Warmgarant en WarmteThuis waren reeds ontworpen door Pé de Wit Electronic Publishing B.V. Een grafisch vormgever, in de breedste zin van het woord. Pé de Wit leverde zijn ontwerp bij ons aan en wij hebben deze verwezenlijkt tot een blikvanger!

Freesletters

Met letters vertel je simpelweg meer. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen. Denk aan je bedrijfsnaam op de gevel van je pand of een bewegwijzering. Ook logo’s of beeldmerken zijn heel goed te frezen. Freesletters worden met afstand houders bevestigd aan de muur. Door afstandhouders ontstaat diepte en springt het logo er echt uit! Een extra effect geven aan jouw freestekst of logo? Ze kunnen indirect verlicht worden, waarbij het licht van achter de letters op de gevel schijnt. Erg mooi bij donkere logo’s en teksten. En frezen? Dat doen wij met de mooiste freesmachine die er is: de Zünd.

De gefreesde letters zijn vervolgens bestickerd met full color prints. Een kleurrijk resultaat! 

Gevelreclame? Daarvoor ga je naar een Sign specialist. Reclasign dus.

Gevelreclame op je pand? Slimme zet. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, onvergetelijke eerste indruk. Buitenreclame is één van de meest effectieve manieren om op te vallen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche kunnen wij jou altijd voorzien van maatwerk. We hebben alles in huis. Van ontwerp en productie tot montage bij jou op locatie. Ook kunnen wij het vergunningsproces voor je uit handen nemen. Wel zo makkelijk. Benieuwd naar een vrijblijvend ontwerp of advies? Neem contact met ons op! Waar wacht je nog op?

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: