3 huisstijlen komen samen tot één met buitenreclame!

3 huisstijlen komen samen tot één met buitenreclame!

In opdracht van Jan De Wit Architect verzonnen wij een stijlvolle manier om CDM Fashion Accessoires, UNDIES International & Proud Fashion zichtbaar te maken op hun nieuwe locatie in de Boekelermeer.
Buitenreclame

In opdracht van Jan de Wit Architect verzorgde onze Reclasigners de uiterst stijlvolle buitenreclame aan de Parelweg 6. Het gloednieuw pand waarin verschillende fashion bedrijven zich zullen huisvesten is zichtbaar. Dag én nacht, door lichtreclame. Een compleet pakket aan outdoor signing is samengesteld. Een mix die zorgt dat alle mogelijke reclamedragers worden benut. Van de 3 vlaggenmasten met triomfantelijk wapperende vlaggen, tot de zuil bij de entree en de gevelreclame.

Verlichtingtechniek: Opvallend maar Stijlvol

Wat doe je wanneer verschillende identiteiten en huisstijlen samen komen op reclamedragers? Verschil in vormen, kleuren en typgrafie zorgt al snel voor een rommelige uitstraling. Maar, wanneer je deze samenbrengt in één nieuwe verzamelstijl ontstaat rust. De grote lichtbakken op de gevel zijn voorzien van uitgefreesde cassettes welke de logo's in licht doorlaten. Op de zuil is dezelfde look gecreëerd door de lichtdoorlatende delen te beplakken met dekkende vlakken met logo uitsneden.  De logo's vallen op, waarin rust ontstaat door eenheid in uitstraling.

Freesletters wijzen de weg!

Uitgefreesde gevelletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen. De drie identiteiten worden stijlvol uitgelicht bij de entree van het gebouw.

Vlaggen(masten)

Mastvlaggen laat de logo's op zichzelf, als drieluik stralen. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor levering en plaatsing van vlaggenmasten. Deze  worden afgemonteerd met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Het stelbare grondanker is thermisch verzinkt en heeft daarmee een lange levensduur. Alle hijskoorden zijn speciaal ontwikkeld voor extreem weer.

Buitenreclame. Meer weten?

Steel de show met buitenreclame. Reclasign is dé (sign)specialist voor het aankleden van jouw bedrijfspand en omliggend terrein. Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: