Vlaggen: Wapperende reclamezuilen die opvallen!

Vlaggen: Wapperende reclamezuilen die opvallen!

Hang ze op en laat ze waaien. Die bedrukte mastvlaggen, beachflags, banier(vlagg)en en gevelvlaggen!

Val op vanaf afstand met vlaggen, beachflags en banieren. Wie wil dat nu niet? Deze wapperende reclamezuil zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling van je bedrijfspand. Hang ze op en laat ze waaien. Die bedrukte vlaggen van Reclasign. Of het nu mastvlaggen, beachflags, of baniervlaggen zijn. Wij leveren ze in elk gewenst formaat en bedrukking, materiaal en kleur. In deze blog praten we je bij over de mogelijkheden! 

Soorten Vlaggen

1) Mastvlaggen

Rechthoekig of op hoog formaat, een mastvlag laat jouw bedrijfsnaam of logo stralen. Ze zijn in iedere kleur te bestellen en volledig te personaliseren met jouw gewenste ontwerp. Ook in de materiaalkeuze zijn er verschillende mogelijkheden, zoals duurzame alternatieven. Mastvlaggen zijn ideaal voor bedrijfsgebouwen, sportverenigingen en evenementen waar ze de aandacht van ver trekken.

2) Baniervlaggen

Dankzij de (roterende) banieruithouder, die in de zoom van de bovenzijde van de vlag wordt gestoken, is de baniervlag ook bij matige wind goed zichtbaar. De baniervlag, ook wel hoogformaat of staande vlag genoemd, is erg populair. Ze worden vaak gebruikt als campagne reeks met diverse beelden op een rij. Deze vlaggen zijn perfect voor winkelcentra, bedrijventerreinen en openbare ruimtes, waar continu zichtbaarheid gewenst is.

3) Beachflags

Op zoek naar opvallend POS-materiaal voor jouw bedrijf? Beachflags, ook wel strandvlaggen genoemd, zijn een perfect middel om op te vallen en jezelf te promoten. Vrolijk wapperend in de wind, maar ook zeker een eyecatcher op de beurs. Ze zijn in verschillende vormen en formaten te bestellen, in ieder gewenst ontwerp. Beachflags zijn uitermate geschikt voor beurzen, festivals, sportevenementen en andere tijdelijke promotieactiviteiten.

4) Banieren

Een vlag die altijd met de juiste kant tegemoet wappert. Baniermasten geven extra luxe uitstraling en zijn bovendien weerbestendiger door het stevige bannermateriaal waarvan ze gemaakt zijn. Met maatwerk constructies kunnen we van banieren overal een passende uiting maken. Banieren zijn ideaal voor stadscentra, winkelstraten en representatieve bedrijfsgebouwen waar luxe en duurzaamheid voorop staan.

5) Gevelvlaggen

Een vlag aan de gevel trekt de aandacht van passanten. Gevelvlaggen zijn een veelzijdig middel om op te vallen. Je kunt ze ook gebruiken om een specifieke actie of evenement in de spotlights te zetten. Wil jij een goed leesbare boodschap aanbrengen op jouw gevelvlag? Kies dan voor een kioskvlag! Kioskvlaggen zijn aangepast op de schuinte van de vlaggenmast en daardoor zeer goed leesbaar. Je kunt ze bestellen in standaard vlaggenmateriaal, maar ook in dubbelzijdig gedrukt bannermateriaal. Gevelvlaggen zijn ideaal voor winkels, horeca en openbare gebouwen die een specifieke boodschap willen communiceren.

Welk materiaal vlag kies je?

Naast het standaard vlag materiaal zijn er nieuwe mogelijkheden in de wereld van vlaggen. De toepassing en gewenste uitstraling van de vlaggen bepalen de keuze voor het beste materiaal. Wil je een duurzaam karakter geven aan je vlag? Kies dan voor een vlag gemaakt van 100 % gerecyclede PET flessen. Een vlag zonder rafels aan de onderkant? Kies je voor longlife materiaal, dan zal het garen bij verwering zich als een strakke lijn afscheiden. De vlag wordt steeds kleiner als het ware, zonder rafelige uitstraling aan de onderzijde. Alle drie de materialen zijn licht van gewicht zodat deze optimaal kunnen wapperen.

Vlaggenmasten: de mogelijkheden

Vlaggenmasten brengen jouw wapperende reclame naar grote hoogte in de wind. Natuurlijk zijn er een aantal factoren waar je op moet letten wanneer je een mast wilt bestellen. Een stevige en duurzame keuze van materiaal zorgt dat je jarenlang plezier kan hebben van je mast. Om te zorgen dat hij super stevig en bovendien loodrecht staat maak je gebruik van stelbare grondankers. Ook is het mogelijk om je mast kantelbaar te maken, wat het onderhoud, schoonmaken en de vervanging bij banieren eenvoudig maakt. Daarbij kun je een vlaggenmast bestellen in kleur! Van knallendroze tot helderblauw, al snappen we het natuurlijk ook waneer je liever voor een rustige antreciet of zwarte mast gaat ;-) 

Bij Reclasign ben je aan het juiste adres voor levering en plaatsing van vlaggenmasten. Deze worden afgemonteerd met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Onze hijskoorden zijn speciaal ontwikkeld voor extreem weer. De masten worden door een speciaal montageteam vakkundig geplaatst op ruim bemeten betonnen funderingen, inclusief herstel straatwerk, inhangen van banieren of vlaggen en perfect loodrecht stellen van jouw masten.

Vlaggenreeks, -set, -constructie (of wat dan ook) bestellen voor jouw bedrijf? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken geheel vrijblijvend een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Van ontwerp tot uitvoering kun je bij ons terecht: met liefde hangen wij jouw nieuwe vlaggen in de hoogste masten.  Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign