Uitgelicht: Lintec Vitrographic raamfolie!

Uitgelicht: Lintec Vitrographic raamfolie!

Een goed huwelijk: Lintec in combinatie met revolutionaire printtechnieken van Agfa maken van jouw ramen een kunstwerk!

Een extreem glasheldere, krasvaste, UV-bestendige, duurzame en makkelijk verwijderbare folie. Wat samenkomt met revolutionaire printtechnieken en kwalitatieve inkt. Dat is de combinatie van Lintec Vitrographic® raamfolie en onze Agfa printer. Een goed huwelijk welke de bekende Clear View folie overtreffen! Lintec printfolie zorgt voor geweldige innovaties voor glastoepassingen & interieurstyling.

'Lintec maakt ongeëvenaarde creativiteit mogelijk daar waar kwaliteit belangrijk is. En het biedt aanzienlijke duurzaamheidsreferenties'

Eigenschappen van Lintec raamfolie:

· Milieuvriendelijk: Lintec is 100% PVC-vrij en is vrij van migrerende weekmakers. Ter vergelijking: standaard raamdecoratie folie bestaat meestal tussen de 23 en 28% aan weekmakers welke zeer schadelijk voor het milieu zijn;

· Glashelder: Onbedrukte delen Lintec geven perfect helder (het beste van alle folies) zicht door het glas. Hierdoor hoeven bedrukte delen niet meer worden uitgesneden en ontstaat een super strak eindresultaat;

· Tijdelijk.. of langdurig: Lintec raamfolie is gemakkelijk en vrij van lijmresten te verwijderen. En dat is handig bij wisselende raamreclame & tijdelijke (architecturale) decoraties op glas. Maar ook voor lang gebruik is de film zeer bruikbaar: het garandeert een gebruiksduur tot wel 5 jaar;

· Sterk: Het product is krasvast, dimensioneel uiterst stabiel (maatvast) en UV-bestendig;

· UV-werend: Lintec blokkeert 99% van het UV-licht;

Kunstige creaties

Iedere beglaasde omgeving transformeert naar een kunstachtige beleving. Met daarbij een hoge kwaliteitsstrandaard én een bijdrage aan een duurzame wereld. Door combinaties te maken tussen de verschillende technieken is vrijwel alles mogelijk en staat een uniek ontwerp. Altijd!

Witprinten

De prints op Lintec folie bieden naast een  hoge kwaliteit ook een ongeëvenaarde creativiteit. Bedrukte Lintec folie kan worden voorzien van een witprint. Witprinten is het toevoegen van een witte laag inkt ónder, óver óf tussen full color prints. Het vergroot de dekking en kleurintensiteit op transparante materialen en brengt een print écht tot leven. Bijvoorbeeld het onderstaande voorbeeld van paraplu’s waarbij de lichte delen geen witte laag hebben en hierdoor oplichten. Een witprint komt prachtig tot zijn recht op ramen, maar ook bij verlichte objecten als lichtreclame of reclamezuilen.

Verloopprinten

Ook kunnen de folies worden voorzien van een mooie verloopprint. Hierbij gaat de raamfolie geleidelijk over van transparant naar een print. Een betoverend effect wanneer de print aan de achterzijde verlicht wordt. Bovendien ook erg handig bij kantoorramen of scheidingswanden om privacy te creëren zonder dat al het licht verloren gaat.

Benieuwd naar hoe Lintec meer sfeer & onderscheidend vermogen kan toevoegen aan jouw interieur(project)? Neem contact met ons op. We laten je graag de vele mogelijkheden zien!  

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign