Pimp je bedrijfsruimte met een gepersonaliseerde fotoplaat

Pimp je bedrijfsruimte met een gepersonaliseerde fotoplaat

Pimp je bedrijfsruimte met fotopanelen!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Kies voor meer sfeer in jouw bedrijfspand met fotopanelen! Een mooie plaat op de muur kan een geheel andere look geven aan iedere ruimte. Wat dacht je van een eerbetoon aan jouw producten met een prachtige campagne foto? Of een mooie afbeelding uit de natuur of bedrijfsarchief voor extra sfeer? Fotopanelen maken wij in allerlei soorten en maten. Welke verschillende materialen fotopanelen zijn mogelijk? En voor welke verschillende uitstralingen zorgen deze materialen?

Het effect van fotoplaten in je bedrijfsinterieur?

Fotoplaten brengen sfeer aan je interieur. Instant. Onderzoek wijst uit; de inrichting van een kantoorruimte heeft een positieve invloed op de productiviteit van de mensen die er werken. En dat niet alleen. Uit de praktijk blijkt een weldoordacht interieur ook nog eens goed voor het humeur op de werkvloer. Dus. Waar wacht je nog op? Maak jouw interieur uniek en inspirerend met gepersonaliseerde fotopanelen. Of natuurlijk een andere vorm van wanddecoratie.

De trends op het gebied van fotopanelen? Ga voor elementen uit de natuur! Natuurbeelden geven rust en hebben een positief effect op de gezondheid. Ook helemaal hot: een klassiek kunstwerk van één van de oude meesters. Dan natuurlijk wel met een knipoog ;-) Als dat geen glimlach oplevert?

Fotopanelen Aluminium Sandwichpaneel: Dibond

Wanneer aluminium en kunststof (polyethyleen) samenwerken, ontstaat een prachtig materiaal: dibond. Dibond, ook wel A-lite genoemd, is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat. Het is extra stevig en geeft een minimalistische look aan jouw interieur. Voorzie een dibond fotoplaat van een matte of glanzende uitstraling.

Butlerfinish: Brushed Aluminium

Wil jij het materiaal van jouw fotopaneel laten spreken? Kies dan voor een brushed aluminium materiaal! Door de geborstelde afwerking ontstaat een robuuste uitstraling. Op de lichte gedeeltes van de foto wordt geen inkt gebruikt en is de aluminium laag te zien. Dit geeft de afbeelding super veel diepte en een gaaf effect.

Plexiglas: Glasheldere fotopanelen

Een glashelder resultaat! Doorjouw afbeelding te printen op de achterzijde van acrylaat, ook wel plexiglas paneel ontstaat diepte in jouw afbeelding. Een waar kunstwerk. Plexiglas platen kunnen worden afgewerkt met dek-wit, waardoor je er niet doorheen kan kijken. Plexiglas is de goede keus voor een prachtige kunstwerk die voor lang aan de muur mag hangen. Ook mogelijk is het om extra stevigheid en gelaagdheid toe te voegen door een aluminium sandwichplaat te verlijmen met plexiglas. Het effect hiervan is dat ook de afbeelding nóg helderder wordt.

Acrylaat (plexiglas) aan de achterzijde voorzien van een print.
Plexiglas bevestigd op een dibond paneel.

Geschuimd Pvc (Forex)

Een tijdelijke blikvanger toevoegen aan jouw bedrijfsruimte? Kies dan voor een fotopaneel gemaakt van geschuimd Pvc. Het materiaal is super licht waardoor je het met tape kunt bevestigen op de wand. Handig wanneer je een verwisselbare collectie wenst aan te brengen op de wand. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een duurzaam alternatief wat betreft geschuimde fotopanelen. Deze variant is vrij van Pvc en 100% recyclebaar.

LED-fotopanelen

Kies voor een echte eyecatcher met een LED-fotopaneel! Een fullcolor print wordt aangebracht op een ultra dunne lichtbak. Gaaf aan de muur, maar ook in het plafond. Net als bij dit kantoor van een schoonmaakbedrijf. Lopend door het kantoorpand lijkt het net of de glazenwassers een laatste hand leggen aan het plafond. En dat door verlichte plafondpanelen met print. Een geweldige blikvanger!

Fotopanelen bij Reclasign: Dat is maatwerk!

Wil jij jouw foto of kunstwerk vereeuwigen op de muren van je bedrijfspand? Reclasign print fotopanelen tot wel 3 meter breed. Is een grotere afmeting gewenst? Geen probleem, dan verzinnen we gewoon een oplossing :-)

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign