Inspiratie: 7 x bestickering op een VW ID BUZZ

Inspiratie: 7 x bestickering op een VW ID BUZZ

Helemaal hot: een gesignde ID BUZZ!

Rijdende reclame valt op, helemaal wanneer deze goed doordacht is. De juiste keuze van het type voertuig, de uitvoering en het ontwerp met een samenstelling van losse stickers of een complete wrap. Het zijn factoren die het succes bepalen om hoge ogen te scoren met je bedrijfsbus.  Een van de meest populaire trends van dit moment is de bestickering van VW ID BUZZ'en. Deze bussen combineren een oldskool uitstraling met een hip jasje, wat zorgt voor een enorme attentiewaarde. Bovendien lenen de oppervlaktes van deze voertuigen zich uitstekend voor een fullcolour carwrap print!

De afgelopen periode hebben we flink wat ID BUZZ'en in onze werkplaats gehad en deze voertuigen nog opvallender weer laten vertrekken. Van kleurrijke patronen en opvallende bedrijfslogo's tot artistieke ontwerpen en promotionele uitingen – de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en creativiteit die carwrapping te bieden heeft op deze iconische voertuigen!

Subtiel & Stijlvol

Dankzij de prachtige lijnen van de ID BUZZ zijn deze bussen op zichzelf al opvallend. Je kunt er daarom ook voor kiezen om het subtiel te houden en te gaan voor een aantal losse snijstickers. Net zoals bij onze opdrachten voor Van Haneghem, waar gekozen is voor een ultra subtiele bestickering, en de Facta BUZZ'en, waar stickers met huisstijlelementen zijn aangebracht. Less kan namelijk ook more zijn, dat is zeker!

It's a Wrap!

Wil je groots opvallen? Dan is carwrapping dé manier om een voertuig uniek te maken. Bij carwrapping wordt een voertuig (gedeeltelijk) beplakt met een stevige vinyl sticker. Deze folie kan van elke gewenste kleur of bedrukking worden voorzien, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Met een carwrap kun je jouw huisstijl volledig doorvoeren op ieder gewenst voertuig. Dit maakt het een uiterst effectieve manier van promotie langs de weg, op beurzen, evenementen en festivals. Daarnaast biedt een carwrap ook een extra beschermlaag voor de lak van je voertuig, wat zorgt voor een langere levensduur en bescherming tegen krassen en andere beschadigingen. Win-win!

ID BUZZ: Rijdende Reclamezuilen

De VW ID BUZZ is meer dan alleen een voertuig; het is een canvas voor creativiteit en een krachtig promotie-instrument. Met carwrapping kun je jouw voertuig transformeren tot een uniek en opvallend exemplaar dat de aandacht trekt en je boodschap effectief overbrengt. Waar wacht je nog op? Vertel ons je wensen en wij vertalen ze graag in een ID BUZZ ontwerp op maat!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign