4 tips voor een extravagante entree

4 tips voor een extravagante entree

Zorg jij voor een goede binnenkomer?

De entree van jouw bedrijfspand; een belangrijk moment. Bij binnenkomst krijgt de bezoeker een eerste indruk van jouw bedrijf. En onderzoek wijst uit: het einde van een bezoek is vaak hetgeen wat een herinnering bepaalt. Maak daarom het verschil met een opvallende entree. Met deze 4 tips maak jij van jouw entree een bijzondere binnenkomer!

1. Versterk je merk met balie signing & design

De receptiebalie is bij uitstek dé eyecatcher van jouw entree. Hier vindt het eerste contactmoment plaats met jouw bezoeker. Balies kunnen volledig gepersonaliseerd worden met jouw huisstijl. Wrap het gehele object in folie met jouw kleuren en breng jouw logo aan op de zijkant. Of je nou kiest voor Freesletters of verlichte doosletters, opvallen doet het zeker!

verlichte reclame receptie logo FCCE
Bij deze balie is gekozen voor verlichte doosletters: een strak en professioneel resultaat!
entree receptie balie reclame logo KOKS
Of.. een onverlichte freestekst en styling geheel in jouw huisstijl. Ook opvallend!

2. Vertel een verhaal met wanddecoratie

Interieur is een bepalend element in de bezoekersbeleving. Door kleuren en beelden toe te voegen kun je een specifieke sfeer of gevoel over brengen aan jouw bezoekers. Plaats een textielframe achter de balie of ga voor groots met een wand vullende foto. Er is zo veel mogelijk!

Decoframes

Decoframes worden ook wel textielframes genoemd. Ze geven een luxe uitstraling en zijn te bedrukken met iedere foto, print, tekst en kleur. Een decoframe is een aluminium frame met een textieldoek met siliconen pees wat op de muur bevestigd wordt. Een Decoframe kan hangen als schilderij; er hoeft dus niet geboord te worden! Bovendien zijn decoframes makkelijk vervangbaar.

decoframe
Op de achtergrond een wand vullend decoframe

Fotobehang

Wil je het groots aanpakken? Ga voor een wand vullende print! Mooi voor achter de balie of op een grote muur. En ook hier is er veel mogelijk. Fotobehang heeft een stevige oppervlakte en geeft een naadloos eindresultaat. Kleinere gladde oppervlaktes als wandpanelen, kasten of deuren kunnen eenvoudig beplakt worden met plakfolie/wandfolie.

Fotobehang in combinatie met raamfolie waarop de afbeelding wordt doorgetrokken, gaaf!
Onze tip: match je wanddecoratie altijd met jouw bedrijfsidentiteit! Denk aan je geschiedenis, de producten die je levert aan klanten of de kleuren uit jouw huisstijl. Vertel een overeenstemmend verhaal. Altijd.

3. Geef je visitekaartje af met bewegwijzering

Weten waar we moeten zijn, dat is wat we willen wanneer we een gebouw binnen stappen. Waar kan ik mezelf aanmelden? Waar kan ik wachten op mijn afspraak? Hoe is het gebouw opgedeeld in afdelingen? Goede bewegwijzering maakt dit in één oogopslag duidelijk. Maar het kan zo veel meer zijn. Gebruik jouw bewegwijzering als visitekaartje van je bedrijf. Speel met vormen, kleuren, materiaal en de plaatsing van de aanduidingen. En vooral: laat jouw huisstijl terugkomen! Ook erg mooi: een (verlicht) bewegwijzeringsbord bij de balie!

Bewegwijzering met muurstickers: subtiel en duidelijk!

4. Displays & promotiemateriaal

Maak reclame bij de entree! Het moment om promotiemateriaal mee te geven aan jouw bezoekers en om reclame te maken voor alle producten en diensten die jouw bedrijf levert. Vertel jouw boodschap met een grote roll-up banner een baliebord of poster en zorg voor iets om mee te geven.

Onze tip: presenteer jouw flyers en brochures in een op maat gemaakte display. Displays kunnen met verschillende materialen, groottes en vormen worden gemaakt. Wat je wens of budget ook is; opvallen zal het zeker! 
Een stijlvol en opvallend baliebord gemaakt van acrylaat voetplaat met dibond bord.

Is jouw entree toe aan een update?

Kan jouw bedrijfsentree wel wat aandacht gebruiken? Met ruim 20 jaar ervaring in de branche weten wij wat mogelijk is. We denken met je mee, maken de ontwerpen, produceren de gekozen producten en monteren deze indien gewenst bij jou op locatie. Er zijn legio mogelijkheden. En wat je wens ook is, wij maken er graag een blikvanger van. We laten je opvallen, en hoe. Laat je verassen door een vrijblijvend advies van één van onze adviseurs!

Bekijk al onze interieuroplossingen

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign