Frits gaat nu echt met pensioen.

Frits gaat nu echt met pensioen.

Na 5 jaar nemen wij nu echt afscheid van onze technisch DTP'er Frits!

Na 5 jaar nemen wij nu echt afscheid van onze technisch DTP'er Frits. In juli 2022 mocht hij eigenlijk al met pensioen, maar besloot hij te blijven plakken. Als Parttimer versterkte hij ons team en heeft hij zijn opvolger Ruben alles geleerd over de klanten waarvan hij de huisstijl in beheer had. Nu nemen wij afscheid van deze topper en mag hij gaan genieten van zijn welverdiend pensioen!

Over Frits

Ook al woonde hij ruim 35 jaar in Purmerend en woont hij nu in de Beemster, Frits is en blijft een Amsterdammer in hart en nieren. Geboeid door de vele musea die hij als kind bezocht, wilde hij lange tijd archeoloog worden. Tot vormgever Frits ontdekte dat hij wel erg goed kon tekenen. Creatief was hij ook en dat resulteerde in de keuze voor het Grafisch Lyceum. De Grafische MTS volgde. Vijfentwintig jaar lang runde hij zijn eigen drukkerij, totdat het tijd werd voor iets anders. Hij rolde de signwereld in en is er gebleven. Tot deze maand. "Ik vond mijn werk nog veel te leuk, maar nu is het toch echt tijd voor mijn pensioen!"

Nauwkeurige overdracht

Frits zou frits niet zijn als hij de daling niet had ingezet zonder goede voorbereiding. Zijn opvolger Ruben heeft alle kneepjes van het vak geleerd als het gaat om DTP-werk. "Frits heeft mij onwijs veel geleerd. Zijn nauwkeurigheid is zijn kracht en maakt hem een echt goede DTP-er. Als creatief vormgever was er voor mij veel nieuw op gebied van het technische aspect van sign. Ik ben alles te weten gekomen over de huisstijlen en printinstellingen van de vaste klanten van Frits. En.. ook mijn muziekkennis is flink opgekrikt met het brede repertoire aan muziek die deze koning van Spotify altijd draaide" lacht hij.

You never know..

Met pensioen gaan vind Frits nog best spannend. Hij heeft geen flauw idee wat het werkvrije leven hem gaat bieden. "Ik krijg alle tijd om mijn liefde voor musea weer op te pakken, als ze me zoeken kun je me daar vinden. Maar misschien kruipt het bloed wel waar het niet gaan kan en kruip ik nog eens achter mijn computer om freelance DTP klussen te doen"

Ons team? Veel ervaring, alles in eigen huis.

Met veel passie en plezier verzorgt Reclasign alle vormen van binnen- en buitenreclame, interieurstyling en decoratie. Goed en snel en met net zoveel aandacht voor het grote geheel als voor de details. De professionele en accurate werkwijze van het team werkt aanstekelijk, dat blijkt wel uit de terugkoppeling die Reclasign van haar klanten krijgt.

Team Reclasign. Aangenaam kennis te maken!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign