Circulaire Signing: plaatmateriaal gemaakt van 100% gerecyclede banners!

Circulaire Signing: plaatmateriaal gemaakt van 100% gerecyclede banners!

Laat je creativiteit de in de vrije loop gaan met Sign Again! 

Ben jij op zoek naar een duurzame eyecatcher? Denk dan eens aan promotiemateriaal of wanddecoratie gemaakt van gerecycled plaatmateriaal. Reclame en interieurdecoratie met duurzaam karakter is op zich niet nieuw in de signwereld. Steeds meer duurzame producten met Pvc-vrije samenstellingen of gemaakt van gerecycled materiaal worden geïntroduceerd op de markt.

Onze Reclasigners vinden dat functionaliteit en levensduur altijd meetellen in de keuze van een duurzaam alternatief. Daarnaast is uitstraling natuurlijk een belangrijke factor. Immers, het oog wil ook wat. Daarom delen wij in deze blog een opkomend materiaal, uniek in uitstraling en toepassing! Sign Again® is gemaakt van 100% gerecycled bannermateriaal. En het gave is dat je er onwijs veel leuke dingen mee kan doen!

100% gerecycled plaatmateriaal

Sign Again® maakt een grote stap als het eerste volledig gerecyclede plaatmateriaal met een gesloten kringloop. Dit wordt ook wel circulair genoemd. Het wordt gemaakt van snijresten van bannermateriaal en gebruikte banners. Deze worden verwerkt tot nieuw plaatmateriaal dat opnieuw beprint kan worden. Door het recyclen van materialen kunnen we niet alleen de productie van nieuwe grondstoffen verminderen, maar ook de hoeveelheid energie die nodig is voor de productie en verwerking van deze materialen aanzienlijk verminderen. Zo lever jij als bedrijf een bijdrage aan een betere wereld!  

Toepassing: promotie & interieur

Met een indrukwekkende slag- en krasvastheid en B1 brandveiligheid biedt Sign Again®  duurzaamheid voor diverse toepassingen. Het materiaal is buigzaam, wat het ideaal maakt voor creatieve projecten met rondingen. Het plaatmateriaal heeft een gerecyclede uitstraling (wat juist gaaf is!) en biedt veel creatieve mogelijkheden voor wand- en vloerdecoratie. Gebruik het materiaal voor een duurzame beursstand of pas het toe als duurzame touch in een interieurproject. Sign Again® is te bevestigen op de vloer maar kan ook als wanddecoratie of als losstaand promotiemateriaal worden toegepast.

Structuur in plaatmateriaal

Doormiddel van ‘embossing’ is het mogelijk om structuur aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een reliëfdruk van jouw eigen logo of een traanplaat- of houtstructuur. Of tegelstructuur in combinatie met (delfsblauwe) print. Super tof! Ook kan het materiaal voorzien worden van een beschermende coating zodat je print extra beschermt blijft.

Innovatie duurzame signing

Nieuwe producten zorgen voor meer creativiteit! Samen onderzoeken we graag met onze partners wat dit materiaal allemaal nog meer kan. Hoe gaaf is het bijvoorbeeld om je logo contour uit te snijden? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met onze specialisten, we denken graag met je mee!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign