Alles over raamtextiel: zelfklevende vitrage

Alles over raamtextiel: zelfklevende vitrage

Transformeer je glazen pui tot schilderachtig canvas met raamtextiel!

Je leest het goed: beplak je ramen met textiel! Raamtextiel is een zelfklevende, Pvc-vrije oplossing als alternatief voor privacyfolie. Deze stijlvolle glasdecoratie is naast mooi ook super functioneel. Zo vermindert de inkijk zonder dat het licht en verbinding met ruimtes verloren gaat. Zelfklevend glastextiel is brandveilig, antibacterieel en bovendien zonwerend. En om dan nog maar te spreken over de instant sfeer en chique uitstraling!

De uitstraling van inbetween gordijnen, zo geplakt op jouw raampartij.

In standaardkleur of met fullcolor print

Zelfklevend vitrage is in 6 standaard tinten te verkrijgen. Toch hoeft het product verre van standaard te zijn! De verschillende kleuren kunnen beprint worden! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleurrijke foto, of een stijlvol patroon gemaakt met witte inkt op de donker raamtextiel? Zo transformeer je jouw glazen pui tot een uniek exemplaar!

Gaaf: wanneer je glastextiel voorziet van een print komt een schilderachtige creatie tot stand

Glastextiel: contour gesneden

Naast een stijlvolle strakke baan kun je er ook voor kiezen om het materiaal in een vrije vorm op het glas aan te brengen. Hierbij wordt het textiel nauwkeurig gesneden. Wat dacht je van jouw beeldmerk, een wolkendek of partij vliegende vogels? De mogelijkheden zijn oneindig!

Zonwerende eigenschappen

Door de open weefselstructuur wordt zonlicht zachtjes gefilterd. Tot wel 36% van de zonne-energie wordt weerkaatst, wat er voor zorgt dat de gevoelstemperatuur met minstens 3°C vermindert. Ook maakt het (in tegenstelling tot zonwerende folie) niet uit wat voor type glas je hebt. Van HR+++ tot hoog-rendementsglas: je kunt er raamtextiel op plakken. De open structuur voorkomt namelijk thermische breuken. Raamtextiel reduceert de schittering volledig. Dus geen vervelende lichtinval meer op je computerscherm.

Zelfklevend vitrage als anti-inkijk folie

Wel naar buiten, maar niet naar binnen kunnen kijken. Althans, bijna niet. Je ziet slechts een silhouet. Dat is het effect van raamtextiel, net als privacyfolie. Qua uitstraling is het materiaal vergelijkbaar met inbetween gordijnen.

Hoe doordacht is jouw bedrijfsinterieur?

Onderzoek wijst uit; de inrichting van een kantoorruimte heeft een positieve invloed op de productiviteit van de mensen die er werken. En dat niet alleen. Uit de praktijk blijkt een weldoordacht interieur ook nog eens goed voor het humeur op de werkvloer. Dus. Waar wacht je nog op? Maak jouw interieur uniek en inspirerend met gepersonaliseerde interieursigning. Er is meer mogelijk dan je denkt. Beloofd!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign