6 Redenen waarom glasdecoratie een must-have is voor elk kantoorpand

6 Redenen waarom glasdecoratie een must-have is voor elk kantoorpand

Glasfolie prints: de voordelen en mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een simpele manier om jouw kantoorinterieur een boost te geven? Denk dan eens aan glasdecoratie. Glazen puien zijn niet meer weg te denken en bieden een unieke kans om jouw pand te personaliseren! In deze blog geven we je 6 redenen waarom jouw kantoorpand simpelweg niet compleet is zonder deze unieke touch. En we praten je bij in wat allemaal mogelijk is op gebied van glasdecoratie printtechnieken.

1. Privacy creëren zonder lichtverlies

Glas geeft een kantoor een open en lichte uitstraling, maar soms willen we gewoon een beetje privacy. Dat is waar glasdecoratie van pas komt! Met verschillende printtechnieken en transparantieniveaus kun je een sfeervolle afscheiding creëren zonder dat je dat fijne licht verliest. Klinkt als een win-win, nietwaar?

Naast dat verschillende printtechnieken mogelijk zijn kun je er ook voor kiezen om een gedeelte van de ramen te voorzien van glasdecoratie. Zo kun je een baan folie op ooghoogte aanbrengen om privacy te creëren. Een veelgebruikte vorm van privacyfolie zijn verloopprints, waar een zandstraal look, witprint of kleur heel verfijnd overloopt in 100 procent transparantie.

Custom privacyfolie: zandstraal look, in combinatie met een huisstijlpatroon en fullcolour logo

2. Glasdecoratie als slimme bewegwijzering

Zit jouw kantoor in een verzamelgebouw? Gebruik glasdecoratie als handige bewegwijzering. Of het nu een ruimtenummer, afdeling- of ruimte-omschrijving  is, je kunt het op een unieke wijze laten terugkomen met glasdecoratie. En het mooie is? Je kunt eindeloos combineren en de folie relatief eenvoudig aanpassen wanneer en wijzigingen zijn. Efficiëntie ten top, want niemand houdt van verdwalen in een doolhof van bureaus.

Kies voor een zandstraal look (etched glass) folie met uitgespaarde teksten. Of geef je glasfolie een extra dimensie door deze te voorzien van freesletters!

3D ruimteaanduidingen: glasdecoratie in combinatie met freesletters.

3. Unieke Branding Kansen

Hoe meer je jezelf bent, hoe minder je als iedereen bent. En dat maakt jou uniek! Of terwijl; hoe beter je jouw identiteit uitdraagt, des te beter mensen je onthouden. Welke sfeerbeleving voelen klanten of medewerkers wanneer ze je pand betreden? Geef jouw interieur een upgrade met glasdecoratie. Laat haarscherpe beelden, patronen of jouw huisstijl naadloos integreren in het interieur. Van historische beelden tot speelse logo-motieven in full colour. The sky is the limit, net zoals de mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van jouw kantoor een echte eyecatcher!

Unieke branding voor Vezet: artwork van het oorspronkelijke fabriekje waar het allemaal begon.

Hoe meer je jezelf bent, hoe minder je als iedereen bent. En dat maakt jou uniek!

4. Veiligheid voorop: anti-doorloop folie

Glazen puien kunnen onzichtbaar worden in drukke looproutes. Door deze te voorzien van signing creëer je meer veiligheid. Van anti-doorloop stickers tot stijlvolle markeringen, glasfolie zorgt ervoor dat jouw kantoor niet alleen mooi maar ook veilig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met de juiste decoratie zien we dat hoekje aankomen.

Wil je het klein maar effectief houden? Ga dan voor subtiele dots of lijnen op ooghoogte. Maar waarom niet deze kans benutten om extra decoratie aan te brengen? Neem bijvoorbeeld deze anti-doorloop markering voor Rijkswaterstaat. Met een patroon gebaseerd op de architectuur van het pand in witprint worden glazen puien zichtbaar én wordt privacy gecreëerd.

Anti-doorloop glasdecoratie voor het kantoor van Rijkswaterstaat in Haarlem

5. Meer productiviteit

Onderzoek wijst uit; de inrichting van een kantoorruimte heeft een positieve invloed op de productiviteit van de mensen die er werken. En dat niet alleen. Uit de praktijk blijkt een weldoordacht interieur ook nog eens goed voor het humeur op de werkvloer. Zo bevordert een omgeving met elementen uit de natuur de creativiteit.

Denk hierbij aan een haarscherp beeld uit de natuur op glasfolie. Bijvoorbeeld van duinen of een boslandschap. Welke ook een beetje privacy creëert zodat werknemers niet meer worden afgeleid wanneer ze zich willen concentreren. Frisse inspiratie en werkplezier gegarandeerd. Waar wacht je nog op?

6. De zesde Reden? Jouw creatieve touch!

En tot slot, de zesde reden is eigenlijk aan jou. Jouw creativiteit kan de grenzen van glasdecoratie verleggen. Misschien wil je een inspirerend verhaal vertellen of kunst toevoegen. Of  wil je met glasfolie een unieke sfeerbeleving creëren binnen verschillende ruimtes in je pand. Laat jouw kantoor tot leven komen met een persoonlijke touch die de cultuur van jouw bedrijf weerspiegelt. Zo transformeer je jouw kantoor tot clubhuis!

Het perfecte glasdecoratie ontwerp voor jouw bedrijf?

Wil jij aan de slag met glasfolie om jouw kantoor naar een hoger niveau te tillen? Dan helpen wij je graag op weg! Onze specialisten werpen een blik op je interieur en vertellen je wat mogelijk is. Zo komen wij, in combinatie met jouw wensen, tot een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign