DailyCool Food Logistiek

“Altijd een antwoord op maat, geen wens is te gek, super kwaliteit en snelheid.” Het zijn de woorden van René Schut, Wagenparkbeheerder van Daily Cool Warehousing waarvoor Reclasign inmiddels al zo’n 28 trucks en trailers heeft voorzien van bestickering. 

“Het allermooiste voor ons is dat we slechts 100 meter van elkaar vandaan zitten. Bij een vraag loop ik even naar binnen en onder het genot van een kop koffie sparren we over onze wensen en alle mogelijkheden die Reclasign voor ons in huis heeft. Onze wagens moeten elke dag inzetbaar zijn, door de korte afstand en de snelle werkwijze kunnen ze tussen de bedrijven door bestickert worden. Naast prachtige wagens, levert het dus ook nog eens tijdwinst op!”

René
Schut

Projecten

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier