Bouwbedrijf De Nijs

Het zijn de korte lijnen, de snelheid van handelen en het meedenken wat Bouwbedrijf De Nijs aanspreekt aan hun samenwerking met Reclasign. Annemarie van den Bergh, verantwoordelijk voor de PR, heeft als contactpersoon namens het bouwbedrijf wekelijks contact met het team van Reclasign.

“Reclasign doet heel diverse dingen voor ons. Van leuke kleine gadgets (tissuebox, winkelwagenmuntjes, meetlinten, etc.) tot enorm grote bouwdoeken in stalen
frames, panelen voor een start verkoop en het bekleden van bouwschuttingen.”

“Meestal wijken onze wensen af van de standaard, maar ik heb nog nooit gedacht dat het Reclasign niet zou gaan lukken iets te maken. En dat is nou net het fijne van onze samenwerking. Als we een opdracht hebben waar we even vastlopen, dan bel ik Raymond die altijd met een oplossing komt.”


In opdracht van De Nijs heeft Reclasign de aankleding van het project ZNDPNT in Zandvoort geproduceerd, geleverd en geplaatst. “Het ging onder andere om een bouwschutting van 95m lang (bestaande uit maar liefst 190m² panelen), bijbehorende reclamedoeken waarvan één van 20x3 meter, diverse banners, presentatiepanelen én een vloerprint van vinyl op schaal van een appartement. Kandidaat kopers konden op deze manier op ware grootte door het appartement lopen. Een van de vele unieke opdrachten die we samen hebben uitgevoerd.”

Annemarie
van den Bergh

Projecten

No items found.

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier